Sessiz sedasız gitti

Tarihi eser kaçakçılığı nedeniyle 4,5 yıl hapse mahkûm olan, yıllarca Fas’ın Marakeş kentinde yaşayan ve davası zaman aşımına uğrayınca Türkiye’ye giriş hakkı kazanan Ayşegül Tecimer, geçtiğimiz hafta İstanbul’daydı.

Haberin Devamı

Tecimer, Atatürk Havaalanı Dış Hatlar Gidiş Terminali’nde sevgilisi Mete Deniz’le görüntülendi. İlerleyen yaşına rağmen güzelliğinden bir şey kaybetmediği gözlenen Tecimer, oğlu için sık sık Türkiye’ye geldiğini söyledi.

Aşkları ilk günkü gibi

Geçtiğimiz aylarda ayrılık dedikodularıyla gündeme gelen Hande Bermek ve Murat Başoğlu’nu önceki gün Bebek’te gördüm. Dedikodulara inat mutluluk pozları veren ikili, aşklarının hâlâ ilk günkü gibi olduğunu söyledi.

En iyiler belli oldu

M.I.T. Enterprise Forum Turkey ve Toyota işbirliğiyle ikincisi düzenlenen İş Planı Yarışması’nın finaline SuAda ev sahipliği yaptı. “Kişisel sosyal alışveriş kataloğu” projesiyle birinci olan Fatma Yalçın, 50 bin liralık ödülünü Toyota Pazarlama A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Fady Jameel ve Toyota Türkiye CEO’su Ali Haydar Bozkurt’un elinden aldı.

Haberin Devamı

İlk mağaza Akaretler’de

Dekorasyon dünyasının güçlü markaları arasında yer alan Riviera Maison, Türkiye’deki ilk mağazasını Akaretler’de açtı. Vakko bünyesinde hizmete giren mağazanın açılışına iş ve sanat dünyasından ünlü isimlerin yanı sıra markanın CEO’su Henk Teunissen ve kreatif direktörü Nico Tijsen de katıldı.

Sevgilisini annesiyle tanıştırdı

Modellik ve oyunculuğun yanı sıra Vogue Türkiye dergisinin moda editörlüğünü yapan Ece Sükan, Vakko’nun ortaklarından Ediz Elhadef’ten ayrıldıktan sonra dünyaca ünlü moda markası Trussardi’nin tasarımcısı Ümit Benan’la aşk yaşamaya başlamıştı. Sükan ve Benan’ı önceki gün Etiler’deki Nusret Steak House’da gördüm. Benan’ın annesinin de eşlik ettiği sevgililer, objektiflere samimi pozlar verdi.

Boğaz’da Sess getirecek

Geçtiğimiz kış Nişantaşı’nda hizmete giren Sess, Türkçe müzik eğlencesini Boğaz’a taşıyor. Bu gece sezonu kapatacak olan mekân, 1 Haziran’dan itibaren müdavimlerini Kuruçeşme’deki Blackk’in üst katında ağırlayacak. İşletmeciliğini Nedim Binler’in yaptığı Sess’te müzikler ise müşterilerin Twitter aracılığıyla şarkı istediği DJ Can Parlak’a emanet...

Hint lezzetleri

Holiday Inn Istanbul City Hotel, “Hindistan Yemekleri Haftası” kapsamında konuklarına baharatlar ülkesi Hindistan’dan gelen birbirinden leziz tatlar sunuyor. Bu lezzetlere Hint dansları da eşlik ediyor!

Haberin Devamı

Parti bu hafta Antalya’da

Mert Vidinli ve Çağla Gürsoy’un her salı W Lounge’da düzenlediği Richie Rich partisine bu hafta Antalya ev sahipliği yapıyor. Parti bu akşam, 2009’da dünya starlarının katıldığı görkemli bir törenle hizmete giren Mardan Palas Otel’deki Monkey Club’da yapılacak.

Yazarın Tüm Yazıları