Sessiz sedasız evlendiler

Demet Akalın ile Oğuz Kayhan, 2006 yazında Alaçatı’daki Inside’da sürpriz bir şekilde evlenmiş, dört ay sonra da boşanmıştı.

Haberin Devamı

Chocolate Cafe’nin ortaklarından Oğuz Kayhan, aradığı aşkı Azeri televizyoncu Leyla Süleymanova’da buldu. Uzun zamandır birlikte olan ve aynı evde yaşayan sevgililer, geçtiğimiz perşembe günü sessiz sedasız evlendi. Şişli Evlendirme Dairesi’nde aile arasında yapılan sade bir törenle evlenen çift, iki ay sonra SuAda’da düğün yapacakmış.

Yeni koleksiyon

Kadın giyim markası Roman, 2011-12 Sonbahar-Kış koleksiyonunu tanıttı. İstinye Park’taki Roman mağazasında, Suzan Toplusoy’un ev sahipliğinde düzenlenen davete katılanlar, genç tasarımcı Begüm Salihoğlu’nun imzasını taşıyan koleksiyonu beğendi.

Zaz aşkı

Alarko Turizm Grubu Başkanı Edip İlkbahar,  çikolata markası Marie Antoinette Chocolat’ın sahibi Ruken Demirer’le yeni bir aşka yelken açtı. İşlerinin yoğunluğu nedeniyle pek ortalarda görünmeyen ikili, Zaz’ın 21. Akbank Caz Festivali kapsamında Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda verdiği konseri izledi.

Haberin Devamı

Kişiye özel sağlık

Türkiye’nin en büyük sağlık gruplarından Medical Park, Acarkent’te şube açtı. Prof. Dr. Osman Müftüoğlu, Yaşasın Hayat Kliniği ile faaliyet göstereceği Medical Park Acarkent’te yapılan sohbet toplantısında, “Kişinin kültürüne, alışkanlıklarına özel yaklaşımlar geliştirmeliyiz” diyerek kişiye özel sağlık formüllerinin önemine değindi.

Yazarın Tüm Yazıları