Sessiz sedasız Damat oldu

Damat Tween markalarını bünyesinde bulunduran ORKA Group Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, uzun zamandır flört ettiği Kanal 24’ün başarılı haber spikeri Ahu Tanrıkulu ile evlendi. Kuruçeşme’deki Hotel Les Ottomans’da aile arasında düzenlenen nikah töreni ile evlenen çiftin şahitliğini Orakçıoğlu’nun abisi Hüseyin Hüsnü Orakçıoğlu ve Aynur Bektaş üstlendi.

Haberin Devamı

AJANDA

Candan Erçetin İş Sanat’ta

İstanbul’un canlı performans merkezi İş Sanat’ta, yarın akşam Candan Erçetin sahneye çıkacak. Erçetin, Fransızca, İngilizce, İtalyanca, İspanyolca, Arnavutça, Yunanca ve Türkçe şarkıları seslendireceği repertuvarla seyircinin karşısına çıkacak.

Ekrandan elbise siparişi

Modacı Tuvana Büyükçınar’ın beğeni gören koleksiyonları podyumdan sonra şimdi de TV’de. Şubat başında İstanbul Fashion Week kapsamında ikinci karma defilesini gerçekleştiren Büyükçınar’ın “The Storyteller” koleksiyonundaki en renkli tasarımlardan olan tulumu, “Küçük Sırlar” dizisinde Sinem Kobal giydi.

Yastık Londra’da

Ünlü modacı Rıfat Özbek, “Yastık By Rıfat Özbek” markası için uzun yıllar yaşadığı Londra’da mağaza açıyor. Tamamı özel tasarım olan ve tek tek elde işlenen yastıklar, artık Londra mağazasında da satılacak. Bugün açılışı yapılacak olan Londra’daki mağaza Nişantaşı ve Alaçatı’dan sonra üçüncü şube olacak.

Haberin Devamı

Yürürken çekin

Modacı Esin Maraşlıoğlu ve Rana Tabanca, önceki gün Akmerkez’de görüntülendi. Girdikleri dükkanda saatlerce çorap seçen ikili, ardından bir cafe’ye oturarak kahve içti, sohbet etti. Maraşlıoğlu, gazetecilerin görüntü aldığını fark edince, “Dururken çekmeyin kötü çıkıyor. Yürürken çekin” diyerek poz verdi. Ebru Esen TURGUD

Mavi sakal

Ortaköy’deki Cafe Des Theatres’ın sahibi, İstanbul sosyal hayatının renkli simalarından Ertekin Dinçay’ı herkes ‘Bay Şapka’  lakabı ile tanır. Sahibi olduğu sayısız şapkaları ile bu unvanı hak eden Dinçay, şimdilerde yeni imajı ile dikkat çekiyor. Beyaz sakallarını maviye boyayan Dinçay, City’s AVM’de görüntülendi.

GECE KUŞU

Kalamata Meyhane’de sanat müziği

Kalamata Meyhane Akaretler, her çarşamba akşamı Kosta&Tuba Rum müziği yorumcuları ile Türk sanat müziği söyleyen Gökhan Sezen’i ağırlıyor.

Yazarın Tüm Yazıları