SESOB Başkanı Köksal Akıncılar'da

Güncelleme Tarihi:

SESOB Başkanı Köksal Akıncılarda
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 31, 2017 14:57

SESOB Başkanı Köksal Akıncılar'da

Haberin Devamı

SİVAS, (DHA)-SİVAS Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Beşir Köksal, Akıncılar ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu.
Kelkit Vadisinde bulunan ilçelerdeki odaları ziyaret ederek, başkan ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen SESOB Başkanı Beşir Köksal, ilçede faaliyet gösteren esnafları da unutmadı. Akıncılar Esnaf ve Sanatkarlar Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Sadık Minnetoğlu ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Köksal, esnafların sorunları hakkında bilgi aldıktan sonra ilçedeki esnafları ziyaret etti. Esnaf teşkilatı olarak bu tür ziyaretleri önemsediğini ve fırsat buldukça gerçekleştirdiğini vurgulayan Köksal, "Esnaf ve sanatkarlar olarak büyük bir camiayız. İlçelerimiz uzak olduğu için fırsat buldukça ziyaretler yapıyoruz. Başkanım ve yönetim kurulu üyeleri esnafların sorunlarını bizlere iletiyorlar. Yerel sorunların çözümünde yardımcı oluyoruz, yasal sorunlar için de girişimlerde bulunuyoruz. Geçtiğimiz yıl yaşadığımız olaylar elbette esnaflarımızı da etkilemiştir. Bizlerde ilçe ziyaretlerimiz de esnaflarımızı da ziyaret ederek, onlarla bir süre sohbet ediyoruz. Ülkemizde ve ilimizde birlik ve beraberlik çok önemlidir. Esnaf teşkilatı olarak birlik ve beraberliğe önem veriyoruz" dedi.
Akıncılar Esnaf ve Sanatkarlar Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Sadık Minnetoğlu ise SSESOB Başkanı Beşir Köksal’ın fırsat buldukça ilçeye gelerek esnafların sorunlarını dinlediğini belirterek, "Bizler başkanımın çalışmalarından çok memnunuz. Esnaflarımız Sivas’a gittiği zaman onlara yardımcı oluyor. Buraya da gelince esnaflarımıza ziyaretlerde bulunuyor. Taleplerimizi ve şikayetlerimizi dinleyen, çözüm bulan, bizlere yardımcı olan Birlik Başkanımız sayın Beşir Köksal’a teşekkür ediyoruz. Başkanımızın ziyareti de bizleri onurlandırmıştır" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!