Servisteki patlamada yaralanan 6 öğrencinin tedavisi sürüyor

Güncelleme Tarihi:

Servisteki patlamada yaralanan 6 öğrencinin tedavisi sürüyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 02, 2017 23:42

İSTANBUL’da Okan Üniversitesi öğrencilerini taşıyan serviste 26 Nisan’da meydana gelen patlamada yaralanan 6 kişinin tedavisine devam ediliyor. Okan Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Dr. İsmail İlhan Günay, öğrencilerin sağlık durumunun iyi olduğunu, tedavilerinin ise devam ettiğini belirtti.

Haberin Devamı

Henüz taburcu olan öğrencinin bulunmadığını ifade eden Başhekim Dr. Günay, Hürriyet’e şunları söyledi:

“6 öğrencinin tedavisi ortopedi kısmında devam ediyor. Taburcu edilen hasta yok. Sağlık durumları iyi. Bunların içerisinde belki yeniden müdahale gerekecek olanlar olabilir ama genel olarak ilk travmanın ölçüleri büyük oranda giderilmiş, gerekli ameliyatları yapılmış durumda. Bacaklarından, ellerinden yaralananlar var. Göz yaralanması bulunuyor. Patlamadan dolayı kulaklarından etkilenmiş olanlar mevcut. Tedavileri bir süre daha devam edecek. Çocukların serviste oturdukları yere göre yaralanmaları farklı. Kuvvetli yaralanmaları olan çocuklar var aralarında. Belki bir daha ameliyat gerekenler olabilir, ortopedist doktorlarımız karar verecekler. Ama hepsi destekle kalkıp hareket edebilir durumda”

Haberin Devamı

TEM Otoyolu bağlantı yolunda seyir halindeki servis minibüsünde meydana gelen patlamaya el yapımı bombanın neden olduğu belirlenmişti. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!