Servet gitti Babel geliyor

Güncelleme Tarihi:

Servet gitti Babel geliyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 17, 2009 10:42

Yeni sezon için Hollandalı teknik direktör Frank Rijkaard ile anlaşan Galatasaray'da, başarılı defans oyuncusu Servet Çetin 8 milyon euro karşılığında Fransa'nın Marsilya kulübüne satıldı. Bu para karşılığında Liverpool'dan Ryan Babel'in alınması bekleniyor.

Haberin Devamı

Servet Çetin'in kariyeri / Foto Analiz

 

SERVET MARSİLYA'DA

Galatasaray ile Marsilya kulübü arasındaki Servet pazarlığı uzun görüşmeler sonunda nihayet sona erdi ve sarı kırmızılı kulüp 8 milyon euro karşılığında Servet'in bonservisini Fransız kulübüne verdi.

Taraflar arasında süren pazarlıkta Galatasaray, Servet'in bonservisi için Marsilya'dan 10 milyon euro istemişti. Pazarlığa 6 milyon euro ile başlayan Marsilya kulübü ise rakamı dün gece geç saatlerde 8 milyon euroya çıkardı.

Servet'in de gitmek için başkan Adnan Polat'tan talepte bulunması üzerine sarı kırmızılılar Marsilya'nın teklifini kabul etti ve başarılı savunma oyuncusunun bonservisini Fransız kulübüne verme kararı aldı.

Haberin Devamı

Bu arada Servet Çetin'in de bu transfer karşılığında Marsilya'dan yıllık yaklaşık 2 milyon euro ücret alacağı öğrenildi.

RYAN BABEL GELİYOR

Bursaspor'dan Mustafa Sarp'ı kadrosuna katan sarı kırmızılı ekip, henüz başka bir oyuncu ile el sıkışmadı. Fakat Rijkaard ile büyük sükse yapan Cimbom, Avrupa basınının manşetlerinden düşmüyor.

İngiliz Gazetesi Daily Mail bugün manşetten verdiği haberinde; Hollandalı çalıştırıcının, Liverpool'da forma giyen vatandaşı Ryan Babel'i istediğini yazdı.

Livepool Menajeri Rafael Benitez'in ısrarla istediği Glen Johnson'ın 20 milyon euroya Liverpool'a gelmesinin an meselesi olduğu ve buna karşılık Babel'in de 10 milyon euro gibi bir bonservis bedeliyle Galatasaray'a verilebileceği belirtildi.

Haberde ayrıca Babel'in, Liverpool'da yeterince forma şansı bulamamasının, bu transferin gerçekleşme olasılığını güçlendirdiği yazıldı.

Ryan Babel kimdir

Doğum tarihi: 19 Aralık 1986

Ülkesi: Hollanda

Boyu: 185 cm

Kilosu: 79 kg

Mevkii: Ortasaha, Forvet

Oynadığı kulüpler:

2004-2007: Ajax
2007- : Liverpool

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!