Servet: Arda'ya hata yaptığı için bağırmadım

Güncelleme Tarihi:

Servet: Ardaya hata yaptığı için bağırmadım
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 2007 16:26

Galatasaray'ın başarılı defans oyuncusu Servet Çetin, sarı-kırmızılı formayı giydiği süre içerisinde gösterdiği performanstan memnun olduğunu belirtirken, elinden geleni yapmayı sürdüreceğini söyledi.

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılı kulübün resmi internet sitesine açıklamalarda bulunan Servet, Galatasaray'a ilk geldiğinde herkesin kafasında soru işaretleri olduğunu belirterek, “İmzayı attığımda da bana soruldu, 'Bu kadar kaliteli savunma oyuncusunun arasından nasıl sıyrılacaksın' diye. Ben o gün, 'Oynamadığım taktirde izin ister giderim' dedim. Taraftarlar da daha önce Fenerbahçe'de forma giydiğim için bana çok sıcak bakmıyor olabilirdi. Bunu da göze alarak geldim. Göze aldığım şeyler çok büyüktü. Fakat kendime güvendim, yöneticilerim bana güvendi. Ben de o riskleri aldım. Çok da ekstra bir şeyler yaptığımı düşünmüyorum. Kötü oynadığım, hata yaptığım günler de olacaktır. Sadece oynadığım süre içerisin elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Galatasaray formasını giydiğim süre içinde en iyisini yapmaya çalışacağım” diye konuştu.

Haberin Devamı

Defanstaki partneri Rigobert Song ile çok iyi anlaştıklarını, yeni transfer olan Emre Güngör'ün ise uzun yıllar Galatasaray'da forma giyebilecek kalitede bir isim olduğunu aktaran Servet, ilk yarıda maçların büyük bir bölümünü savunmada tek ön libero ile oynadıklarını vurgulayarak, “Takım olarak hücuma yönelik oynuyoruz. Tek ön liberolu sistemde çok az pozisyon veriyoruz. İnanıyorum ki, çift ön libero ile oynasak hiç pozisyon vermeyiz. İşin açıkçası, yediğimiz goller rakibin başarılı organizasyonlarından değil, bizim kişisel hatalarımızdan geliyor. Daha dikkatli olursak, daha da az gol yiyebiliriz” dedi.

“ARDA'YA HATA YAPTIĞI İÇİN KIZMADIM”

Servet Çetin, takım arkadaşı Arda ile saha içinde yaşadıkları tartışmaya değinerek, “Ben açık ve net söyleyeceğim. Saha içinde ne arkadaşımı rencide etmek isterim, ne de taraftara kötü göstermek. Sadece oyun içerisindeki galip gelme isteğimle yaptığım şeyler. Örneğin, Arda ile aramızda geçen böyle bir şey vardı. Arda'ya hata yaptığı için bağırmadım, sadece 'Orta yap' anlamında söyledim. Maça çıkarken genç arkadaşlarıma bana bağırmalarının bir problem yaratmayacağını söylerim. Sonuçta kazanmak için sahaya çıkıyoruz. Bazı kesimler bunu yanlış değerlendirebiliyor” ifadelerini kullandı.

“AVRUPA ŞAMPİYONASI BÜYÜK REKLAM”

Sarı-kırmızılı oyuncu, yaklaşan 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın futbolcuların kendini göstermeleri açısından önemli bir fırsat olduğunu kaydetti.

Haberin Devamı

Avrupa Şampiyonası'nda herkesin kendini göstermek isteyeceğini söyleyen Servet, “Avrupa Şampiyonası her futbolcu için büyük bir reklam. Herkes oraya gidip oynamak isteyecektir. Futbolcuların kendine koyduğu hedefleri gerçekleştirmeleri için bir fırsat bu şampiyona. Türkiye'de kendinizi göstermeniz daha zor. Elemelerde çoğu arkadaşım forma giydi. İnşallah şampiyonada da birçok Galatasaraylı takımda olur” şeklinde konuştu.

Servet ayrıca, tüm sarı-kırmızılı taraftarların ve camianın yeni yılını kutlarken, “Gönül isterdi ki, 2008'e lider girelim. Ama bunu başaramadık. İnşallah 2008'de onlara şampiyonluğu hediye ederiz ve kendimizi affettiririz” diyerek sözlerini tamamladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!