Sertab Erener Hamile mi?

Güncelleme Tarihi:

Sertab Erener Hamile mi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 22, 2016 10:19

Ünlü şarkıcı Sertab Erener, Demir Demirkan ile yaşadığı 18 yıllık beraberliği bir anda bitirerek hayranlarını şaşırtmıştı. İlişkisini bitirmesinin ardından çok geçmeden nikah masasına oturan Erener'in anne olacağı sosyal medya gündemine bomba gibi düştü. Peki; Sertab Erener hamile mi? İşte detaylar...

Haberin Devamı

Anne olmaya karar veren Sertab Erener'in haberi kısa sürede sosyal medya gündemine oturdu. Bazı kişiler bu haberden sonra 'Sertab Erener hamile mi?' diye araştırmaya başladılar. İşte cevabı...

Geçtiğimiz yaz, Demir Demirkan ile olan beraberliğini bitiren ve sürpriz bir şekilde müzisyen Emre Kula ile nikah masasına oturan Sertab Erener hamile değil. Ünlü şarkıcı evlat edinme kararı aldı.

Demir Demirkan ile olan birlikteliği sırasında evlat edinmek isteyen Erener, yıllar önce başvuruda bulunmuş ve olumsuz yanıt almıştı.

Şimdi ise evli olduğu için evlatlık edinme işlemlerinin daha hızlı ilerleyeceğini öğrenen ünlü sanatçının, kimsesiz Türk bir bebeği evlat edinip annelik duygusunu tadacağı konuşuluyor.

52 Yaşında Anne Olmak İsteyen Erener; “İlla Doğurmak Şart Değil”

Haberin Devamı

Erener, bir röportajında “evlat edinme” ile ilgili şu açıklamaları yapmıştı: “30-35 yaşlarında hormonal olarak ‘Ben bir doğurayım, çocuğum olsun’ isteği çok fazla oluyor. Ancak 35'ten sonra bu iç ses, gittikçe körelmeye ve yok olmaya başlıyor. Milyonlarca çocuk var. Bütün çocuklar bizim, ille bizim doğurduğumuz değil.”

Yurt dışında da ünlüler arasında bir çok örneğine rastladığımız “evlat edinme” Türkiye’de de hızla artıyor. Ünlü sanatçı Nilüfer ve Esra Akkaya’da evlat edinen ünlüler arasında yer alıyor.

Sertab Erener Kimdir?

Ünlü şarkıcı, söz yazarı ve besteci Sertab Erener; 4 Aralık 1964 tarihinde, İstanbul’da doğdu.

Koloratur soprano türündeki sesi sayesinde dikkat çekerek Sezen Aksu'nun yanında vokalistlik yapmaya başladı ve Aksu'nun desteğiyle çıkardığı albümlerle 1990'ların başında adını duyurdu.

1992 yılında Sezen Aksu destekli Sakin Ol! albümü ile başarılı bir çıkış yapan Erener, 1990'lar boyunca yayımladığı Lâ'l, 1997 yılında yayımladığı Sertab Gibi ve 1999 yılında çıkarttığı Sertab Erener albümleriyle Türk pop müziğine etkin bir şekilde katkı sağladı.

2000'lerin başında Erener, “Kumsalda” ve “Kendime Yeni Bir Ben Lazım” şarkılarıyla dikkat çekmeye devam etti.

2003 Eurovision Şarkı Yarışması'nda “Everyway That I Can” ile birinci olarak Türkiye'ye yarışmadaki ilk birinciliğini kazandırdı ve Avrupa'da adından söz ettirdi.

Haberin Devamı

2005 yılından 2010 yılına kadar Türkçe pop studyo albümü çıkartmayan Erener, 2010'lara “Bu Böyle”, “Açık Adres” ve “Koparılan Çiçekler” gibi hitleri barındıran Rengârenk albümüyle girdi ve bu albüm kendisinin müzik piyasasına dönüşü olarak kabul edildi.

Rengârenk'in ardından 2012 yılında yayımladığı “Ey Şûh-i Sertab” ve 2013 yılında yayımladığı “Sade” ile kariyerini devam ettirdi.

Çok Sayıda Ödül Kazandı!

Eurovision'da birinci olması üzerine “Türkiye Cumhuriyeti Devlet Üstün Hizmet Madalyası”na layık görüldü. “Hürriyet” tarafından 2014'te hazırlanan “Cumhuriyetin 91. Yılında 91 Sembol Kadın” listesine dahil edildi.

Bugüne kadar yedi Kral TV Video Müzik Ödülü ve iki Altın Kelebek Ödülü dahil olmak üzere çok sayıda ödül kazandı.

Haberin Devamı

Şarkıcılığın yanı sıra Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde bir yıl öğretmenlik yaptı. Üç kez evlendi, ikinci eşi Levent Yüksel ile 1990-96 yılları arasında evli kaldı. Üçüncü eşi Emre Kula ile 2015'te evlendi.

BAKMADAN GEÇME!