Sert ve istekli olmalıyız

Güncelleme Tarihi:

Sert ve istekli olmalıyız
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 2009 14:13

Beko Basketbol Ligi takımlarından Beşiktaş Cola Turka'nın antrenörü Burak Bıyıktay, 2 Ocak Cumartesi günü Galatasaray Cafe Crown ile yapacakları maçı, hedeflerine ulaşmak için kazanmaları gerektiğini söyledi.

Bıyıktay, Beşiktaş Kulübü'nün resmi internet sitesine yaptığı açıklamada, derbi mücadelesini kazanmak istediklerini belirterek, sezon başında belirledikleri hedeflere göre, ligi ilk 3 sırada bitirmeyi amaçladıklarını dile getirdi.

Kendi salonlarında taraftar desteğiyle derbi maçından galip ayrılmaya çalışacaklarını kaydeden tecrübeli çalıştırıcı, “Hedeflerimize ulaşmak için bu maçtan da galibiyetle ayrılmamız gerekiyor” dedi.

Fenerbahçe Ülker ile oynadıkları maçtaki hataları tekrarlamayacaklarını vurgulayan Burak Bıyıktay, “Fenerbahçe maçında yapmamamız gereken savunma hataları yaptık. Aynı hataları Galatasaray Cafe Crown karşısında tekrarlamayacağız. Sert ve istekli oynayarak, kazanan taraf olacağımıza inanıyorum. Oyuncularımız da oldukça istekli ve bu maçın öneminin farkındalar” diye konuştu.

Bıyıktay, Galatasaray Cafe Crown'un, yaşadığı sıkıntılar sonrası küme düşme potasına girdiğini ve bu durumun rakiplerini daha da hırslandırdığını ifade ederek, “Küme düşme hattından kurtulmak için her maçı kazanmak istiyorlar. Akatlar'a da galibiyet için gelecekler. Zor bir maç olacağını düşünüyorum ama taraftarlarımızın desteğiyle kazanacağımıza inanıyorum” dedi.

Burak Bıyıktay, sahalarındaki derbi maçına bütün taraftarları beklediklerini sözlerine ekledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!