Serik'te yangın eğitimi

Güncelleme Tarihi:

Serikte yangın eğitimi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 10, 2018 10:28

Serik'te yangın eğitimi

Haberin Devamı

Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA) - ANTALYA'nın Serik ilçesinde belediye çalışanlarına ve kreş öğrencilerine temel yangın eğitimi verildi.
Serik Belediyesi İş Sağlığı ve Güvenliği Birimi ile Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Hizmetleri Daire Başkanlığı'nın işbirliğiyle Serik Belediyesi personeline ve kreş öğrencilerine temel yangın eğitimi verildi. Yangın tehlikelerine karşı bilinç oluşturmak amacıyla verilen eğitimde, temsili olarak siren çalınıp, belediye personelinin acil toplanma merkezinde toplanması sağlandı. Daha sonra ise yangın anında ve sonrasında yapılması gerekenler hakkında sinevizyon gösterimiyle anlatıldı.
MİNİKLERE YANGIN EĞİTİMİ VERİLDİ
Belek Beach Kreş ve Gündüz Bakım Evi Anaokulu'ndaki eğitimde ise ekipler, minik öğrencilere ateşle şaka olmayacağı konusunda uyarılarda bulunarak, itfaiyenin ne yaptığını ve nasıl çalıştığını, gördükleri yangın karşısında en yakın kişi ya da 112'ye bilgi verilmesi konusunda bilgilendirdi. Minikler de eğitim anında merak ettikleri konular hakkında ekiplerden bilgi aldı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!