Serik'te satranç turnuvası

Güncelleme Tarihi:

Serikte satranç turnuvası
Oluşturulma Tarihi: Kasım 23, 2017 15:38

Serik'te satranç turnuvası

Haberin Devamı

 

Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA) - ANTALYA'nın Serik İlçesi'nde öğretmenler ve öğrencilerin katılımıyla 24 Kasım Öğretmenler Günü Okullar Arası Hızlı Satranç Takım Turnuvası yapıldı.
Serik Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve öğretmenlerle öğrencilerin takım halinde yarıştığı 24 Kasım Öğretmenler Günü Okullar Arası Hızlı Satranç Takım Turnuvası 21-22 Kasım tarihleri arasında yapıldı. Serik İşletme Fakültesi'ndeki turnuvaya 12 takım katıldı.
Her okulun 3 masada mücadele ettiği, 5 tur süren ve heyecanlı mücadelelerin yapıldığı turnuvada takımlarda Tekeli Ortaokulu birinci, Gedik Ortaokulu ikinci, Serik Anadolu Lisesi üçüncü olurken, öğretmenlerden Sait Malacı birinci, Abdullah Almaz ikinci, Bünyamin Yaşar üçüncü oldu. Kadınlarda ise Aysun Kozan birinci, Hicran Kulaksız ikinci, Fadime Gümüş üçüncü, Zübeyde Özsoy dördüncü oldu. Turnuvada Serkan Çakır, Mehmet Oral ve Yasin Zengin hakem olarak görev yaptı.
Dereceye giren takımlar, öğretmenler ve sporculara ödüllerini Serik Milli Eğitim Müdürü İkram Ekiz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mevlüt Özen ve diğer katılımcılar tarafından verildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!