Serik'te İYİ Parti aday tanıtımı

Güncelleme Tarihi:

Serikte İYİ Parti aday tanıtımı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 02, 2018 11:55

Serik'te İYİ Parti aday tanıtımı

Haberin Devamı

 

Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA) - ANTALYA'nın Serik ilçesinde İYİ Parti milletvekili adayları tanıtım toplantısı yapıldı.

Antalya'nın Serik ilçesinde İyi Parti Antalya il ve Serik ilçe teşkilatlarınca 27 dönem milletvekilliği seçimi aday tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. Serik'te bir düğün salonunda gerçekleştirilen aday tanıtım toplantısına CHP İlçe Başkanı Abdullah Akbaba, DP İlçe Başkanı Osman Kozan, BBP İlçe Başkanı Halil Güzel, SP ve İYİ Parti ilçe yönetimi ve çok sayıda partili katıldı.

İYİ Parti İl Başkanı Nizamettin Sağır, "Yaklaşık 6 ay kadar önce kurulan İYİ Parti milyonların umudu haline geldi. Bu milletin umuda mı ihtiyacı vardı? Evet, Türk milletinin umuda ihtiyacı vardı. Yaklaşık 16 yıldır devam eden Ak Parti iktidarının ilk yılları Türk milletinin birçok problemine çözüm üretmek için kafa yoran bir iktidar iken ne olduysa 2007'den itibaren Türk milletine bakmak, onun dertlerine derman üretmek yerine kendi iktidarını olağanüstü güçlendirmek gayretiyle iktidarını sağlamlama gayreti içine girdi. 10 yıldır Türk milletini görmeyen bir iktidar var. Türk milletinin her partiye oy veren seçmenle bir problemi yok. Bu yüzden umut ve huzura ihtiyacı var" dedi.

Milletvekili Adayı Hasan Subaşı, "Kırat yerine İYİ Parti'de yer aldık. İYİ Parti, MHP tabanıyla merkez sağ tabanının birleşmesinden oluşuyor. 4 partinin uzlaşması ile Türkiye'de derin yaralar açan kutuplaşma ortamına merhem gibi geldi. Uzlaşma Türkiye için, adalet için, huzur için, birlik için en gerekli iklimdir. İYİ Parti'ye düşen görev bu kutuplaşmaya merhem olabilmek. Adaleti ve hukuk devletini yeniden tesis etmek amacımızdır" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!