Serik'e yıldız yağacak

Güncelleme Tarihi:

Serike yıldız yağacak
Oluşturulma Tarihi: Eylül 06, 2018 16:58

Serik'e yıldız yağacak

Haberin Devamı

 

SERİK, (DHA) - SERİK Belediyesi'nin düzenleyeceği Serik Festivali'nde Türk müziğinin sevilen sanatçıları sahne alacak.
Serik Belediyesi tarafından 12- 16 Eylül'de düzenlenecek olan Serik Festivali'nde Türk müziğinin sevilen isimleri Demet Akalın, Mustafa Yıldızdoğan, Resul Dindar ve Cengiz Kurtoğlu sahne alacak.
12 Eylül Çarşamba günü başlayacak olan festivalde ilk olarak Demet Akalın, Çınaraltı Meydanı'nda saat 21.00'de sevenleriyle buluşacak. Ayrıca Serik Belediyesi tarafından Serik'te 70 yıldır tapu mağduru olan vatandaşlara tapuları düzenlenecek törenle dağıtılacak.
13 Eylül Perşembe günü her yıl geleneksel olarak düzenlenen sünnet şöleninde bu kez Mustafa Yıldızdoğan sevilen şarkılarını erkekliğe ilk adımını atan sünnet çocukları için okuyacak.
14 Eylül Cuma günü 2017- 2018 sezonunda Bölgesel Amatör Ligi'nde şampiyon olan ve bu sezon ilk kez 3. Lig'de mücadele eden Serik Belediyespor futbol takımının şampiyonluk kutlamalarında Resul Dindar sahne alacak.
15 Eylül Cumartesi günü yine Serik'te geleneksel olarak düzenlenen yağlı pehlivan güreşleri öncesi fantezi müziğin güçlü ismi Cengiz Kurtoğlu konser verecek.
Festival, 16 Eylül Pazar günü Çandır Mahallesi'nde gerçekleştirilecek olan ve Türkiye'nin birçok kentinden başpehlivanlarla alt boylardan güreşçilerin katılacağı güreşlerle son bulacak.
Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık, bütün Serik halkını festivale davet ettiklerini belirtirken, katılacak olan vatandaşların kendilerini onurlandıracağını söyledi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!