Serik MYO'da çifte etkinlik

Güncelleme Tarihi:

Serik MYOda çifte etkinlik
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 09, 2017 18:15

Serik MYO'da çifte etkinlik

Haberin Devamı

 

Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA) - AKDENİZ Üniversitesi (AÜ) Serik Gülsün Süleyman Süral Meslek Yüksekokulu'nda (MYO) sosyal sorumluluk projesi kapsamında iki etkinlik düzenlendi.

AÜ Serik Gülsün Süleyman Süral MYO Halkla İlişkiler Programı 2'nci sınıf öğrencileri Erol Okudan, Ayyüce Yağmur, Ceren Yurt ve Mülkiye Didin tarafından organize edilen ve Serik Belediyesi'nin katkılarıyla gerçekleştirilen ilk etkinlikte sokak hayvanlarının korunmasına yönelik program gerçekleştirildi. 'Hayat Onlarla Güzel' adlı programa Serik Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Yusuf Akçehre konuşmacı olarak katılırken, programda sokak hayvanlarının korunması ve sahiplenilmesi konuları işlendi.

'Daha Oyun Yaşındayım' başlıklı ikinci etkinlik ise çocuk istismarını konu alırken, etkinliğe Toplum Sağlığı Merkezinde görev yapan uzman psikolog Fatma Sühan Güzegül konuşmacı olarak katıldı. Halkla İlişkiler Programı 2'nci sınıf öğrencileri Ahmet Emin Gökmenoğlu, Ceren Tuncer, Öznur Eryılmaz ve Sema Demirtok tarafından hazırlanan programda çocuk istismarı ve ihmali konuları ile fiziksel, duygusal ve cinsel olarak yapılan yanlış uygulamalar ele alındı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!