Serik hazırlıklara başladı

Güncelleme Tarihi:

Serik hazırlıklara başladı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 27, 2016 15:43

Serik hazırlıklara başladı

Haberin Devamı

 

Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA) - BÖLGESEL Amatör Ligi (BAL) 7'nci Grup'ta mücadele eden Serik Belediyespor, ikinci yarı hazırlıklarına başladı.

BAL 7'nci Grup'ta mücadele eden Serik Belediyespor, 15 Ocak'ta başlayacak ikinci yarı hazırlıklarına tesislerinde başladı. Serik Belediyespor, Teknik Direktör Cüneyt Tiryaki yönetiminde günde çift idman yaparak hazırlıklarını sürdürdü.

Cüneyt Tiryaki, "İlk yarının son 5 haftasında takımın başına geldim. 5 maçta 3 galibiyet, 1 beraberlik, 1 mağlubiyet aldık. İyi oyun oymamıza rağmen Bucak ve Sarayönü karşısında puan verdik. Şimdi ikinci yarı çalışmalarımızı kendi tesislerimizde başladık. Ocak 2'sine kadar tesislerde çalışacağız. 3 hazırlık maçı yapacağız. Oynamayan arkadaşlara şans vereceğim. Daha sonra bir değerlendirme yapıp kadromuza takviye yapacağız. Bize uygun futbolcular transfer edeceğiz. Ben inatçı birisiyim. Sonuna kadar mücadeleyi seven birisiyim. Liderle aramızda 8 puan fark var. İkinci yarıdaki hedefimiz bu puan farkını kapatmak. İkinci yarıya en iyi şekilde hazırlanıp 15 Ocak'ta başlayacak lig öncesi 2 Ocak'ta 1 haftalık kampa gireceğiz. Ligde mücadelemizi sonuna kadar devam ettireceğiz. Takımımıza maliyetleri yüksek sporcular değil koşan, mücadele eden futbolcular transfer edeceğiz" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!