Serik Belediyespor Hentbol Süper Ligi'ne yükseldi

Güncelleme Tarihi:

Serik Belediyespor Hentbol Süper Ligine yükseldi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 08, 2017 16:18

Serik Belediyespor Hentbol Süper Ligi'ne yükseldi

Haberin Devamı

Antalya Serik Belediyespor Hentbol Takımı, Selka Eskişehir Hentbol Takımı'nı yenerek Erkekler Hentbol Süper Ligi'ne yükseldi.
Türkiye Erkekler Hentbol 1'inci Ligi son hafta karşılaşmasında Serik Belediyespor, Belek turizm merkezindeki Gloria Sport Arena Spor Salonu'nda grup lideri Selka Eskişehir Hentbol Takımı ile karşılaştı. Karşılaşmayı Türkiye Hentbol Federasyonu Başkan Yardımcısı Necmettin Çalık, Serik Belediyespor Kulüp Başkanı ve Serik Belediye Başkanı Ak Partili Ramazan Çalık ile yaklaşık 1500 taraftar izledi. 
Mutlak galibiyet için sahaya çıkan Serik Belediyespor ilk yarıyı 11-10 mağlup kapattı. İkinci yarıda seyirci desteğini de arkasına alan Serik Belediyespor karşılaşmayı 26-19 kazanarak Hentbol Süper Ligi'ne yükselen üçüncü takım oldu.
Maç bitimiyle birlikte hentbolcular, teknik heyet ve Başkan Ramazan Çalık, Süper Lig'e çıkmanın sevincini yaşadı. 
Başkan Çalık, "Oyuncularımızı tebrik ediyoruz. Serik'e yeni bir tarih yaşattılar. Bir ilçe takımı Süper Lig'e çıktı. İyi bir maç oldu. Serik'e şampiyonluklar yakışır" dedi.
Teknik Direktör Tufan Dağseven de "Zor bir maç oldu. Telafisi olmayan bir maçtı. İlk yarı biraz bocaladık. İlk yarıyı mağlup kapatmamıza rağmen, oyuncularımız iyi bir oyunla zoru başardı. Lideri yendik. Gelecek yıl Süper Lig'de mücadele edeceğiz" diye konuştu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
- Maçtan detay

HABER - KAMERA: NAMIK KEMAL KILINÇ/SERİK(ANTALYA), (DHA)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!