Serik Aşağıçatma'ya sıcak asfalt

Güncelleme Tarihi:

Serik Aşağıçatmaya sıcak asfalt
Oluşturulma Tarihi: Mart 06, 2018 12:36

Serik Aşağıçatma'ya sıcak asfalt

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri, Serik'in Aşağıçatma Mahalle yolunda sıcak asfalt çalışması başlattı.

Büyükşehir Belediyesi 2018 yılı çalışma programında yer alan grup yollarını sıcak asfaltla buluşturuyor. Serik ilçesine bağlı Aşağıçatma Mahalle yolunda çalışmalarını sürdüren ekipler, bakım onarım çalışmalarının tamamlandığı 2,5 kilometrelik yolda sıcak asfalt dökmeye başladı. Çalışmaların sonunda Aşağıçatma sakinleri 'kaymak gibi sıcak asfaltla' modern ve konforlu ulaşıma kavuşacak.

ÇALIŞMALAR ARALIKSIZ SÜRÜYOR

Sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Büyükşehir Belediyesi İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir ve Aşağıçatma Mahalle Muhtarı Mustafa Barçın, ekiplerden bilgi aldı. İsa Akdemir, “Serik için 2018 programımızda bulunan yollarda sıcak asfalt çalışmalarımız planlandığı şekilde devam ediyor. Aşağıçatma yolumuzu sıcak asfaltla kaplıyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel'in talimatları ile Serik ve Antalya genelinde çalışmalarımız yoğun bir tempo sürüyor" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!