Serhat Akın oyunlarda neden oynamıyor? Serhat Akın'ın sağlık durumu nasıl?

Güncelleme Tarihi:

Serhat Akın oyunlarda neden oynamıyor Serhat Akının sağlık durumu nasıl
Oluşturulma Tarihi: Mart 27, 2017 21:52

Survivor ünlüler takımı yarışmacısı Serhat Akın'ın dokunulmazlık ve ödül oyunlarında olmaması izleyiciler tarafından oldukça merak konusu olmaya devam ediyor. Survivor 2017 tüm hızıyla devam ederken ve oyun alanlarında tartışmalar sürerken Serhat Akın'ın bunların hiç birinde yer almaması izleyicileri sorgulattırıyor. Serhat Akın elendi mi soruları da izleyicileri meraklandırdı. Serhat Akın, survivor'dan elenmedi. Peki, Serhat Akın oyunlarda neden yok? Serhat Akın'ın sağlık durumu nasıl?

Haberin Devamı

Serhat Akın geçtiğimiz haftadan beri yarışmaya çıkmayınca izleyiciler merak etti. Serhat Akın'ın sağlık sorunları nedeni ile hastaneye kaldırılmasından haberi olmayan izleyiciler, Serhat Akın neden yok sorusunu yoğunlukla sormaya başlayınca Acun Ilıcalı konu hakkında açıklama yaptı.

Acun Ilıcalı, Serhat Akın'ın küçük bir operasyon geçirdiğini, önemli bir sorunu olmadığını açıkladı. Ilıcalı'nın açıklamasına göre Serhat 2 gün içinde adaya geri dönecek fakat oyunlarda oynaması 8 ila 10 günü bulacak.

Serhat'tan iyi haber alan yarışmacı arkadaşları çok sevindi. Takım arkadaşları Serhat'ın dönüşünün uzun olmasının ardından tedirginliğe kapılmıştılar ve ne olduğunu merakla bekliyorlardı. Acun Ilıcalı'nın açıklamasının ardından hepsi rahat bir nefes aldı

BAKMADAN GEÇME!