Serhat Akın BAK 07'de

Güncelleme Tarihi:

Serhat Akın BAK 07de
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 23, 2013 13:47

Almanya 3. Ligi takımlarından BAK 07, milli takımın ve Fenerbahçe’nin eski yıldızı Serhat Akın ile bir yıllık sözleşme imzaladı.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE ve Türk milli takımının eski yıldız oyuncusu Serhat Akın, Başkanlığını Mehmet Ali Han’ın yaptığı BAK 07 forması ile futbol yaşamını sürdürecek. Regionalliga’da bu sezon yeni bir kadro kuran BAK 07, Serhat Akın’ı transfer ederek kadrosunu daha da güçlendirdi.

BİR YIL BERLİN’DE

Fenerbahçe formasıyla şampiyonluk da yaşayan Serhat Akın, futboldan kopmak istemediğini belirtirken “BAK 07 Başkanı Han ile oturup konuştu ve anlaştık. BAK 07 iyi bir takım. Kadrosunda genç milli takımlarda oynamış çok sayıda futbolcu var. Takımda Türkiye’de uzun yıllar oynayan ve benim de yakından tanıdığım Bilal Çubukçu ve Uğurtan Çepni de var. Bir haftadır antrenmanlara çıkıyordum. Takımla kimyam da uyuştu. Ben futboldan kopmak istemiyorum. Daha 32 yaşındayım. Kendimi de iyi hissediyorum” dedi. Transferin gerçekleşmesinden dolayı çok mutlu olduğunu söyleyen Başkan Mehmet Ali Han ise “Hoffenheim’ı geçen yıl yenerek kupada saf dışı bıraktığımızda Almanya’daki Türkler bizimle gurur duydu. Taraftarımıza iyi futbol seyrettirmek için Serhat gibi bir yıldızı kadromuza aldık. Serhat’tan ben çok şey bekliyorum” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!