Sergi için İsviçre’ye gittiler

Türkiye’deki Burger King’lerin, Escada ve Ata Yatırım’ın sahibi Korhan Kurdoğlu’nun kayınvalidesi İnci Ertuğ, 41 tablonun yer aldığı ‘41+’ adlı sergisini, İsviçre’nin Gstaad kentinde bulunan Galeri Adler’de açtı.

Geçtiğimiz hafta açılan ve sanatçının kızı Ece Kurdoğlu, damadı Korhan Kurdoğlu ve Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk’in eşi Diana Şahenk’in de katıldığı sergi, bir ay boyunca gezilebilecek. Bundan önce, 2003 yılında Nişantaşı Dirimart’ta açılan ‘İçimdeki Kum Tanesi’ adlı sergiyle sanatseverlere ulaşan ressam, ‘Batının ve doğunun kollarının düğümlendiği bir kentte, yani İstanbul’da akan zaman öylesine çeşitli izler bırakıyor ki insanların hayatında... Ben de işte bu hayatları tuvale yansıtıyorum’ diyor.

İkinci çocuğu istiyoruz

Mimar Erhan İşözen’i uzun zamandır görmüyordum. Tam bir İstanbul aşığı olan, Ortaköy Meydanı’nın yeni düzenlemesine ve Teşvikiye’deki Hüsrev Gerede heykeline imza atan İşözen, eski manken Oylum Öktem’le evlenmiş, bu evlilikten bir de çocuğu olmuştu. Sessiz sakin bir yaşam süren mimara geçtiğimiz akşam Etiler’deki Doğa Şarküteri’de rastladım. Evliliğinin çok iyi gittiğini, hatta ikinci çocuğu istediklerini söyledi. Fiziğiyle de yıllara meydan okuduğunu fark ettiğim Erhan Bey, belli ki gençliğini özel hayatındaki huzura ve mutluluğa borçlu.

Morali bozuk

Aslı Tümen, İtalyan sevgilisi Giovanni Trevisson’dan ayrıldı. Geçtiğimiz yıl flört etmeye başlayan ve nikah masasına oturmaları beklenen çiftin bu sürpriz kararları, yakın çevrelerinde bile şaşkınlık yarattı. Konuşulanlara göre Tümen bu ilişkiyi kesin olarak bitirip aklından silmiş, buna karşın Trevisson ikinci bir şans hayaliyle beklemedeymiş...

Büyük güne hazırlar

İpek-Rıfat Dedeman çifti, evliliklerinin birinci yıldönümü nedeniyle yarın akşam Bebek’teki evlerinde davet verecek. İpek Hanım, bu davet nedeniyle çok telaşlı ve tam bir haftadır her şeyin kusursuz olması adına tüm detayları gözden geçiriyor. Yemek mönüsünden çalınacak şarkılara kadar her şeyi kendisi seçen İpek Dedeman, son kontrolleri de tamamlamış. Yarın akşam için hazır olan çift, davet ettikleri arkadaşları için de ilginç sürprizler planlıyormuş.

Hiperaktif güzel

Eski manken Neslihan Yavuzcan, spora olan ilgisiyle bilinir. Eski bir voleybolcu olan Yavuzcan, trekking yapıyor, yüzüyor, tırmanıyor, paraşütle atlıyor, özetle her an hareket halinde... Bu yönünü ekranlara da taşıyan ve ekstrem sporları konu alan programlarla izleyici karşısına çıkan güzel, geçtiğimiz akşam katıldığı The Ritz Carlton Oteli’ndeki davette de, tanıdığı herkese sporun faydalarını anlatıp durdu.

Yangın var

Modacı Ferruh Karakaşlı’nın Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi 19 numaradaki beş katlı Isparta Apartmanı’nın birinci katında bulunan işyerinde önceki gece yangın çıktı. Buzdolabının kısa devre yapması nedeniyle çıkan yangında dairenin mutfağı hasar gördü. Bir sokak ötede bulunan itfaiyenin hızlı müdahalesi sonucu büyümeden söndürülen yangın sırasında, Ferruh-Sibel Karakaşlı çifti ise Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’ndaki Yavuz Bingöl- Mehveş Emeç konserindeydi. Haberi alır almaz atölyeye koşan modacı, ‘Atölyeyi henüz sigortalatmamıştım, çünkü dekorasyon tam olarak bitmemişti’ dedi. Sibel Karakaşlı ise, ‘Çok fazla hasar yok. Ağırlıklı olarak mutfak yanmış. Allah’tan itfaiye erken gelmiş. Büyük bir yangını ucuz atlattık’ diye konuştu.

Kenan hayranları

Galatasaraylı futbolcu Volkan Aslan, 14 Şubat akşamı nişanlısı Merve Ata’yla birlikte Kenan Doğulu’nun konserini izlemek üzere Hilton Convention Center’daydı... Ünlü popçunun şarkılarıyla coşan çift, çıkışta hemen araçlarına binip evlerine dönmek yerine bir süre yürüyüş yapmayı tercih etti.

Tsunamizedelere sanat desteği

Güney Asya’daki tsunami felaketi mağdurları için harekete geçen 18 sanatçı, Toprak Sanat Galerisi’nde karma resim sergisi açtı. Sergiden elde edilecek gelir, düzenlenen yardım kampanyasına bağışlanacak.
Yazarın Tüm Yazıları