Sergen'i kızdıran çalım

Güncelleme Tarihi:

Sergeni kızdıran çalım
Oluşturulma Tarihi: Haziran 29, 2001 00:00


Kemal ATILGAN/MAGAZİN SERVİSİ
Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin Boşnak futbolcusu Baliç, tatil için geldiği Bodrum'da aşka daldı. Ünlü futbolcu, Türkbükü'nde kaldığı Divan Palmira Otel'in plajında, Sergen'in sevgilisi Aslı'yla yakalandı.

Gündüzleri denize giren Elvir Baliç, Sergen Yalçın'ın sevgilisi Aslı ile tanıştı. Aslı ile kısa sürede samimiyeti ilerleten Baliç, aynı günün akşamı Aslı ile Han 13'e eğlenmeye gitti. Baliç, içeride gazetecilerin fotoğraf çekmemesi için işletmenin patronu Ali Sayar'a ricada bulundu. İçeride baş başa eğlenen ikili, bardan ayrı ayrı çıktı. Gazetecilerin kendisini takip ettiğinden habersiz olan Aslı, bir kız arkadaşıyla bardan ayrıldı ve Barlar Sokağı’na geldiğinde Baliç’i telefonla aradı. İkili, buluştukları anda gazetecilere yakalandı. Bu sırada Aslı, yüzünü gizlemeye çalıştı. Ertesi gün de objektiflere yakalanan Baliç ve Aslı, aralarında bir ilişkiyi reddetti.

Sergen'le evleneceği haberleri basında yer alan Aslı, Bodrum'da tatilini yaparken Baliç'in kendisini gölge gibi takip ettiği görüldü. İkili, gazetecilere yakalanmamaya çalıştı.

SERGEN ARADI

Gelişmeleri öğrenen Sergen'in, sevgilisi Aslı'yı telefonla arayarak ‘‘Sen ne yapıyorsun, neden Baliç'in arabasına biniyorsun?’’ dediği öğrenildi. Evlilik hazırlıklarına başladıklarına dair çıkan haberlerden sonra Sergen ve Aslı'nın ilişkisinin şimdi ne olacağı merak ediliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!