Sergen'i Ada kaptı

Güncelleme Tarihi:

Sergeni Ada kaptı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 19, 2000 00:00

Haberin Devamı

Newcastle, yıldız futbolcunun transferi konusunda Siirt’le anlaştı

İngiltere Premier Ligi kulübü, bonservisi için 9 milyon marka ödeyeceği Sergen'e de 1 yıl için 2 milyon dolar verecek. Yıldız futbolcu Newcastle ile pazartesi günü İngiltere'ye giderek sözleşme imzalayacak.

O da Avrupalı

Sergen Yalçın da yeni sezonda yurt dışında forma giyecek futbolcular kervanına katıldı. İngiltere Premier Ligi takımlarından Newcastle United, Sergen'in transferi konusunda bir süredir Siirt Jet-Pa Spor ile sürdürdüğü görüşmeleri mutlu sonuçlandırdı ve yıldız futbolcuya yeni sezonda formasını giydirme konusunda anlaşma sağladı.

Newcastle ve Siirt yöneticileri iki gündür sürdürdükleri görüşmeler sonunda bonservis bedeli konusunda dün ortak noktada buluştu. İki tarafın saatler süren görüşmeleri sonrası Siirt, Sergen'in bonservisi bedelinde 9 milyon Mark'a (Yaklaşık 2.7 trilyon TL) düştü ve İngiliz kulübüne

Siirt Jet-Pa Spor Kulübü Başkanı Takiiddin Yarayan, yaptığı açıklamada ‘‘Sergen'in bonservi bedeli konusunda anlaştık. Anlaşmanın sağlanması üzerine de İngiliz menajerlere transferi gerçekleştirmeleri için yetki belgesi verdik. Sergen de Siirt'in Didim'deki hazırlık kampına katılacak’’ ifadesini kullandı.

İngiliz kulübü ile pazartesi günü İngiltere'ye giderek 3 yıllık sözleşme imzalayacak Sergen, 1 yıl için 2 milyon dolar (yaklaşık 1.2 trilyon TL) alacak. Sergen, ‘‘En büyük isteklerimden biri gerçekleşiyor. İngiltere'de de sergileyeceğim futbolla kendimi ve Türk futbolcusunun neler yapabileceğini kanıtlayacağım’’

Sergen Avrupa'daki 5. temsilci

SERGEN Yalçın, Newcastle'a transferiyle yeni sezonda Avrupa Ligleri'ndeki forma giyecek 5. futbolcu oldu. İşte Avrupa'daki temsilcilerimiz:

Tugay Kerimoğlu (G.Rangers-İskoçya)

Tayfun Korkut (R.Sociedad-İspanya)

Arif Erdem (R.Sociedad-İspanya)

Hakan Şükür (Inter-İtalya)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!