Sergen Yalçın'dan Fenerbahçe-Galatasaray derbisi tahmini

Güncelleme Tarihi:

Sergen Yalçından Fenerbahçe-Galatasaray derbisi tahmini
Oluşturulma Tarihi: Kasım 19, 2016 21:32

Teknik direktör Sergen Yalçın, Fenerbahçe-Galatasaray maçı öncesi iki takımın artılarını, eksilerini Bip Spor'a değerlendirdi...

Haberin Devamı

Sergen Yalçın'ın Fenerbahçe-Galatasaray derbisi öncesi görüşleri şöyle:

"Fenerbahçe'nin çok ağır bir üstünlüğü var. Eski skorlara baktığımız zaman içeride Galatasaray'a karşı çok fazla galip geliyorlar. Ancak, bu sezon nasıl olur? Fenerbahçe'nin 3-4 önemli futbolcusu sahada olamayacak. Bu sakatlıklar Fenerbahçe'yi olumsuz etkileyecek?..

Özellikle Lens, Mehmet Topal ve Ozan Tufan'ın olmayışı Fenerbahçe'yi zorlar. Galatasaray'ın da oynadığı oyunlar çok tatmin etmiyor. Kazanıyorlar ama, oyunsal anlamda çok fazla bir şey vermiyorlar. Her iki takım için de kolay bir maç olacağını düşünmüyorum. Fenerbahçe tabii ki Galatasaray'a karşı bir adım önde. Ben, her derbi için ev sahibi takımı bir adım önde görürüm. Ama bu maç sanki biraz değişik olacak gibi görünüyor. İki takımın da gol bulabileceği, zevkli bir maç olabilir.

Haberin Devamı

"BU MAÇ GALATASARAY'A DÖNEBİLİR"
Bu maç Galatasaray'a da dönebilir. Çok sıkıntılı bir maç. Fenerbahçe kolay kazanır demek çok zor. Çünkü Galatasaray'ın da iyi bir kadrosu var. Büyük maçları oynayabilecek tecrübede futbolcuları var. Maçın gidişatına göre sonuç her iki tarafa da dönebilir." (sporx)

BAKMADAN GEÇME!