Sergen Yalçın çıldırdı! Sahaya atladı...

Güncelleme Tarihi:

Sergen Yalçın çıldırdı Sahaya atladı...
Oluşturulma Tarihi: Mart 03, 2017 08:15

Kayserispor ile Fenerbahçe arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası mücadelesinde Kayserispor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Fenerbahçe'nin 45+1'deki golü öncesinde Lens'in kullandığı serbest vuruşta topun durmadığını söyleyerek hakemin verdiği karara oldukça sinirlendi. Yalçın, ilk yarının bitiş düdüğüyle birlikte hakemin yanına koştu ve itiraz etti.

Haberin Devamı

Kayserispor ile Fenerbahçe arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası mücadelesinde ilginç anlar yaşandı. Karşılaşmanın ilk yarısının son dakikalarında Fenerbahçeli futbolcu Lens, sağ kanatta topla buluştu ancak bir süre sonra rakibi tarafından faulle durduruldu.

Lens de faulü hızlı bir şekilde kullanmak için topu önüne aldı. Bu defa Kayserisporlular hakeme topun durmadığını söyleyerek itiraz ettiler.

Sergen Yalçın çıldırdı Sahaya atladı...


"Top durdu mu, durmadı mı" tartışması sürerken 45+1'de Fernandao Kayseri ağlarını havalandırdı.

Kayserispor Teknik Direktörü Sergen Yalçın bu duruma çok sinirlendi. Başarılı hoca, ilk yarının bitiş düdüğüyle birlikte hakemlerin yanına koştu. Yardımcısı da Sergen Yalçın ile beraber gitti. İki antrenör hakeme topun durmadığını, golün geçersiz olduğunu söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!