Sergen-Taffarel finalde yok

Güncelleme Tarihi:

Sergen-Taffarel finalde yok
Oluşturulma Tarihi: Şubat 17, 2000 00:00

Haberin Devamı

Çeyrek final maçında sarı kart gören iki futbolcu, A.Gücü karşısında da sarı kart görünce cezalı duruma düştü.

Galatasaray, Ankaragücü karşısında iki önemli fire verdi. Trabzonspor ile oynanan çeyrek final maçında sarı kart gören Sergen ve Brezilyalı file bekçisi Taffarel dünkü karşılaşmada da sarı kart görünce cezalı duruma düştüler. İki futbolcu, 12 Nisan'da Antalyaspor ile oynanacak Türkiye Kupası final maçında sarı kırmızılı formayı giyemeyecekler.

Öte yandan dünkü maçın 52. dakikasında dışarı çıkan bir topu kendisine geç veren saha görevlisi çocuğun kafasına top atan G.Saraylı Ümit büyük tepki gördü. Hakem Erol Ersoy, centilmenlik dışı bu hareketi nedeniyle Ümit'e sarı kart gösterdi. Karşılaşmanın 89. dakikasında Taffarel'e sert girdiği için kırmızı kart gören A.Gücülü Birol da sarı kırmızılı taraftarlarca protesto edildi.

19 Mayıs’ta BUZ DANSI

19 Mayıs Stadı'nın zemini, yoğun kar yağışı nedeniyle futbol oynamaya elverişsiz hale gelince, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nden 60 personel gün boyunca büyük çaba harcayarak, sahayı karşılaşmaya hazırladı. Hakem Erol Ersoy, maçtan bir saat önce sahada inceleme yaparak, karşılaşmanın oynanabileceğine karar verdi. Ancak, takımlar, oldukça ağır zemin şartları altındaki saha ile karşı karşıya kaldı. Zemindeki buzlar nedeniyle futbolcular zor anlar yaşadı ve komik görüntüler oluştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!