Sergen pazarlığı

Güncelleme Tarihi:

Sergen pazarlığı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 15, 2002 02:00

Siirt Jetpaspor, yıldız futbolcunun bonservisini isteyen G.Saray’a, ‘Önce kiralama bedeli olan 250 bin doları ödeyin’ cevabını verdi.

Haberin Devamı

G.Saray, Sergen Yalçın'ın bonservisi için Siirt Jetpaspor'la pazarlığa oturdu. Sarı kırmızılı kulübün yöneticisi Abdurrahim Albayrak dün İstanbul'da, Siirt Jetpaspor Başkanı Takiddin Yarayan ile biraraya geldi. DYP Giresun Milletvekili Rasim Zaimoğlu'nun aracılık yaptığı toplantıdan olumlu bir sonuç alınamadı. Yarayan, Albayrak'a, G.Saray'ın, Sergen'in kiralama bedeli olan 250 bin doları hala ödemediğini belirterek, ‘‘Önce bu parayı ödeyin, ondan sonra bonservis için pazarlık yapalım’’ dedi.

BİR HAFTA SÜRE

Albayrak ise söz konusu paranın ödenmediğinden haberi olmadığını vurgulayarak, ‘‘Bu borcu en geç bir hafta içinde ödeyeceğiz. Gerekirse parayı kendi cebimden öderim’’ cevabını verdi. Yarayan bunun üzerine, ‘‘Size bir hafta süre veriyorum. Eğer önümüzdeki hafta 250 bin doları alamazsak, Sergen için diğer kulüplerden gelen teklifleri değerlendirmeye alırız’’ diye konuştu.

İLK BULUŞMA

Haberin Devamı

Abdurrahim Albayrak dün, Takiddin Yarayan’la görüşerek, Sergen Yalçın’ın bonservisini satın almak istediklerini bildirdi. Taraflar önümüzdeki günlerde tekrar biraraya gelerek, konuyu çözüme kavuşturacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!