Sergen paniği

Güncelleme Tarihi:

Sergen paniği
Oluşturulma Tarihi: Mart 09, 2001 00:00


Adnan SUNGUR / TRABZON, (DHA)
Haberin Devamı

Trabzonspor, Daum’un Beşiktaş'ın başına geçmesiyle endişeye kapıldı

Beşiktaş yönetiminin daha önce görüştüğü yıldız futbolcunun, eski hocasının yeniden göreve gelmesiyle siyah beyazlı takıma gitmesi olasılığı bordo mavili takımda tedirginlik yarattı.

Trabzonspor yönetimi, Sergen Yalçın'ı gelecek sezon için de elinde tutmak isterken, Daum'un yeniden Beşiktaş ile anlaşması endişe yarattı. Sergen'in çok sevdiği ve bir televizyon programında, ‘‘İnşallah yine beraber çalışırız’’ dediği Daum'un Beşiktaş'la mukavele yapmasıyla birlikte, ‘‘Sergen'in Beşiktaş'a gitme oranı arttı’’ yorumları yapılmaya başlandı.

Sergen ise, ‘‘Daum'u çok severim ve inanırım. Ama Beşiktaş'a geldi diye de gözü kapalı olarak benim de gidecek halim yok. Daha önce de söyledim. Trabzonspor'u bir kenara atmam. Burada anlaşamazsam, başka takımları düşünürüm. Bunlar arasında Beşiktaş da olur’’ diye konuştu. Bir yakın arkadaşı ise Sergen'in Daum gelmeden önce Beşiktaş ile görüştüğünü, o dönemde takımda yaşanan rahatsızlık nedeniyle teredütte kaldığını söyledi.

Yetenekleriyle birlikte Türkiye'nin en önemli futbol starlarından biri olan ama özel yaşamı nedeniyle hep tartışmalara yol açan Sergen'in Trabzon'daki yaşam tarzı herkesi şaşırtıyor. Sergen'in Trabzon'da tam bir rahip hayatı yaşadığı dile getiriliyor. Bu arada Siirt Jet Pa Spor ile pazar günü oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor, dün PAF takımı ile yaptığı maçı 6-1 kazandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!