Sergen için büyük pazarlık

Güncelleme Tarihi:

Sergen için büyük pazarlık
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 18, 2000 00:00

Haberin Devamı

İngiltere Premier Ligi takımlarından Newcastle United, renklerine bağlamak istediği Sergen Yalçın için 10 milyon Mark'ı gözden çıkardı. Siirt Jet-Pa ise 15 milyon Mark istiyor.

Geçtiğimiz sezon F.Bahçe ile G.Saray'da kiralık oynayan Sergen Yalçın, Newcastle United'la anlaşmak üzere. Sergen'i renklerine bağlamak isteyen İngiliz kulübünün temsilcileri, yıldız futbolcunun bonservisini elinde bulunduran Siirt Jet-Pa Sporlu yöneticilerle temasa geçti.

Newcastle United, teknik direktörü Bobby Robson'un ısrarla alınmasını istediği Sergen için 10 milyon Mark'ı gözden çıkarırken, Siirt Jet-Pa'nın bu oyuncu için 15 milyon Mark talep ettiği öğrenildi. Yurt dışında oynamak isteyen Sergen, İngiliz kulübünde forma giymek istediğini söyledi.

Sergen'in menajerliğini yapan babası Özen Yalçın, Siirt Jet-Pa'lı yöneticilerin 15 milyon Mark bonservis ücreti istemesine tepki göstererek, ‘‘Sergen'i Alman B.Leverkusen ve B.Münih, İngiliz takımı Newcastle çok ciddi teklifle geldi. Bonservis sorununuiki gün içinde çözeceğiz’’ dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!