Sergen Galatasaray'da

Güncelleme Tarihi:

Sergen Galatasarayda
Oluşturulma Tarihi: Aralık 15, 1999 00:00

Haberin Devamı

Transferde bombayı sarı kırmızılı takım patlattı

Sarı kırmızılı kulüp, F.Bahçe'nin geçtiğimiz hafta sözleşmesini feshettiği yıldız futbolcuyu 6 aylığına kiraladı. Reklam karşılığında transfer edilen Sergen önce Polonya'da bir kulübe gidecek, daha sonra G.Saray'a gelecek.

G.SARAY Kulübü, F.Bahçe'nin sözleşmesini feshettiği Sergen Yalçın'ı dün renklerine bağladı. Sarı kırmızılı kulübün bu transferi gerçekleştirmesi için görevlendirdiği Menajer Bayram Tutumlu dün, Jet-Pa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fadıl Akgündüz ile bir restaurantta görüştü. Akgündüz ile anlaşma sağlayan Tutumlu, daha sonra Florya Tesisleri'ne giderek, G.Saray Teknik Direktörü Fatih Terim ile bir araya geldi. Yaklaşık 2.5 saat süren görüşmenin ardından Sergen'in G.Saray'a transferi kesinleşti.

Futbol Şubesi Sorumlusu Ali Dürüst yaptığı açıklamada, ‘‘Hedeflerimiz çok büyük. Son üç yılın şampiyonuyuz. Biz, Avrupa'da final oynamak istiyoruz. Bu amaç doğrultusunda Sergen Yalçın'ı transfer ettik’’ dedi.

Prosedür gereği direkt olarak G.Saray'da forma giymesi imkansız olan Sergen önce Polonya'da bir kulübe verilecek. Yıldız futbolcu burada bir süre kaldıktan sonra 6 aylığına bedelsiz olarak ancak reklam karşılığında sarı kırmızılı kulübe kiralanacak. Sarı kırmızılı kulüp sezon sonunda, istediği taktirde yıldız futbolcu tamamen G.Saray Kulübü'nün malı olacak. Sergen çeyrek finalden itibaren Avrupa Kupaları’nda forma giyebilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!