Sergen’e sahip çıkın

Güncelleme Tarihi:

Sergen’e sahip çıkın
Oluşturulma Tarihi: Ekim 31, 1999 00:00

Haberin Devamı

F.bahçe'deyken sembolleşen Adanaspor Kaptanı Oğuz Çetin, ‘‘Sergen, Türk futbolunun önemli bir ismi, Türkiye'de Sergen gerçeği var’’ derken, ‘‘Bir gün mutlaka F.Bahçe'ye döneceğim’’ yorumunu yaptı.

Destek verdi Fenerbahçe'nin eski yıldızı, Adanaspor'un yeni kaptanı Oğuz Çetin'den Sergen Yalçın'a destek. Son günlerde teknik direktör Zdenek Zeman ile ters düşen Sergen'in, Türk futbolunun önemli bir isim olduğunu söyleyen Oğuz, ‘‘Modern futbolda oyuncu değil, takım vardır. Ama Türkiye'de de Sergen gerçeği var’’ dedi.

Bekle beni Fener Ülkenin değerlerine sahip çıkılması gerektiğini savunan Oğuz, Sergen'in de kazanılmasından yana olduğunu söyledi. Oğuz ayrıca futbolu bıraktıktan sonra antrenör olarak yaşamını sürdüreceğini ifade ederek, ‘‘Bir gün mutlaka Fenerbahçe'ye döneceğim ve bu camiada başarılı olmanın mutluluğunu yaşayacağım’’ dedi.

5 Ocak'ta da olay çıktı

5 Ocak Stadı'nda oynanan Adanaspor-F.Bahçe maçı öncesinde yine tatsız olaylar yaşandı. Sarı lacivertli takımın kafilesini taşıyan araçlar taşlanırken çıkan arbedede 18 yaşındaki Adanaspor taraftarı Vedat Algu bıçaklandı. Kalbinin altından bıçaklanan ve hemen hastaneye kaldırılan genç taraftarın hayati tehlikeyi atlattığı öğrenildi. Bu arada polis, olay yerinde üç kişiyi gözaltına aldı. Soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!