Sergen daha bir fırın ekmek yesin

Güncelleme Tarihi:

Sergen daha bir fırın ekmek yesin
Oluşturulma Tarihi: Ocak 03, 2002 02:13

Galatasaray'ın ünlü futbolcusu Sergen Yalçın'ın ‘‘Çapkınlıkta Kadir İnanır'ı sollardım’’ sözleri, ünlü aktör Kadir İnanır'ı çok sinirlendirdi. Kadir İnanır, önce Sergen'e ‘‘nasıl konuşması gerektiği’’ konusunda nasihat verdi ve şunları söyledi:

‘‘Beni her olayda, her konuda kullanmaktan bıkmadılar mı? Sergen, çok sevdiğim bir futbolcu. Ama Kadir İnanır yerine bari Kadir Abi deseydi, bu lafına güler geçerdim. Konuşma hastası. Ben onun abisiyim.’’

İnanır, daha sonra da Sergen'in çapkınlık konusundaki sözlerine karşılık vererek ‘‘Örnek gösterecekse piyasada üç beş kulüpte playboyluk yapan çocuklar var, onları örnek göstersin, kendini onlarla mukayese etsin’’ dedi. İnanır, ‘‘Onların benim kadar olabilmeleri için daha çok fırın ekmek yemeleri lazım ya, neyse ortamı bulandırmayalım. Ben kendimi biliyorum’’ diye konuştu. Kadir İnanır, yeni yıla evinde kendi deyimiyle Allah'la birlikte geçirdi. ‘‘Şükür namazı’’ kılarak iyi bir yıla giren ünlü aktör, 2002'nin ülkemize barış ve bolluk getirmesini diledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!