Sergen Çıkmazı

Güncelleme Tarihi:

Sergen Çıkmazı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 05, 1999 00:00

Haberin Devamı

9 milyon dolar istenen yıldız futbolcu için yapılacak pazarlık yine ertelendi

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ı telefonla arayan G.Saray Başkanı Faruk Süren, Sergen konusunda hiçbir girişimleri olmadığını söyledi. Yıldırım, Jet-Pa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fadıl Akgündüz ile salı günü görüşecek.

Görüşme ertelendi

Fenerbahçeli Sergen Yalçın'ın sarı lacivertli kulüpte kalıp kalmayacağını belirleyecek görüşme dün de gerçekleşmedi ve karar haftaya kaldı. Sarı lacivertli kulübün Başkanı Aziz Yıldırım'ın dün Jet-Pa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fadıl Akgündüz ile görüşmesi bekleniyordu. Ancak Yıldırım-Akgündüz görüşmesinin salı gününe ertelendi.

9 milyon dolar

Ligin son haftalarındaki performansıyla parlayan Sergen için Jet-Pa Spor'un 9 milyon dolar istemesi bu transferin zora girmesine neden oldu. Sergen için Galatasaray'ın ve Beşiktaş'ın da devrede olduğu ileri sürülürken, Jet-Pa Spor Koordinatörü Tanju Çolak, önceliğin F.Bahçe'de olduğunu belirtti.

Biz yokuz

Ancak Galatasaray Başkanı Faruk Süren, F.Bahçe Başkanı Yıldırım'ı telefonla arayarak, Sergen konusunda hiçbir girişimleri olmadığını ve bu futbolcu için devreye girmediklerini söyledi. Bu arada Beşiktaş'ın da bu futbolcuya talip olmadığının siyah beyazlı kulüp yetkililerince ifade edildiği öğrenildi.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!