Serenay'dan kışkırtıcı pozlar

Güncelleme Tarihi:

Serenaydan kışkırtıcı pozlar
Oluşturulma Tarihi: Aralık 01, 2011 01:00

Her ülkede yılın olayı haline gelen Elle Style Awards’ın Türkiye ayağı yarın düzenlenecek. Gecenin onur konukları arasında moda dünyasının devlerinden Tommy Hilfiger da var.

Haberin Devamı

ELLE'E ÖZEL POZLAR (FOTO-GALERİ) 

Elle Style Awards töreni, yarın gece Esma Sultan’da yapılacak. Gecede toplam 12 farklı kategoride stil sahibi isim ödüllendirilecek. ‘Moda Tasarımcısı’, ‘Genç Moda Tasarımcısı’, ‘Mücevher Tasarımcısı’, ‘Fotoğrafçı’ ve ‘Mekan’ kategorilerinde kazananlar, jüri oylamasıyla belirlenecek. ‘Kadın Oyuncu’, ‘Erkek Oyuncu’, ‘Kadın Müzik Starı’, ‘Erkek Müzik Starı’, ‘Stil İkonu’, ‘İşkadını’ ve ‘İşadamı’ kategorilerinde ise birinciler halk oylamasıyla seçilecek.
    
En stil jüri     

Bu senenin jürisi, Türkiye’nin en stil sahibi isimlerinden oluşuyor: Ajda Pekkan, Ali Sabancı, Alize Dinçkök Eyüboğlu, Aziz Sarıyer, Demet Sabancı Çetindoğan, Ertuğrul Özkök, Figen Batur, Gaye Sökmen, Güneri Cıvaoğlu, Hakan Yıldırım, Işın Görmüş, Işık Şimşek, Ömer Karacan, Tamer Yılmaz ve Tülin Şahin...

Onur konukları

İş, moda, tasarım dünyasının önde gelen isimlerini konuk edecek gecenin onur konukları arasında moda dünyasının devlerinden Tommy Hilfiger, moda blog’u furyasını başlatan Sartorialist’in kurucusu Scott Schuman, sokak modası deyince akla ilk gelen isimler arasında olan Garance Dore ve “True Prep” kitabıyla Amerika’da büyük yankı uyandıran Lisa Birnbach bulunuyor.

Tören canlı yayında  

Türkiye’de ikincisi düzenlenecek olan Elle Style Awards töreninin ardından yapılacak parti, Agenda by Zeynep Tosun imzalı olacak. Swarovski’nin geceye özel tasarladığı ödüller göz kamaştıracak. CNN Türk’ün gece boyunca canlı yayın yapacağı ödül töreninde ritim, Power FM ile hızlanacak. Elle Style Awards, ayrıca bu özel geceye katılacak olan 10 şanslı takipçisini Hakan Yıldırım for Koton ile giydirecek.

Haberin Devamı

Özel çekim

Elle dergisi, aralık sayısında Elle Style Awards için Tuğçe Kazaz ve Serenay Sarıkaya’yı objektif karşısına geçirdi. İngiliz Konsolosluğu’nda yapılan çekimde iki ünlü manken, Dilek Hanif ve Zeynep Tosun gibi başarılı Türk modacıların kıyafetlerini giydi. Kazaz ve Sarıkaya’yı Barış Aktınmaz fotoğrafladı.

ELLE STYLE AWARDS İÇİN OYLAMALAR DEVAM EDİYOR

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!