Serenay diskalifiye oldu! | Survivor All Star izle

Güncelleme Tarihi:

Serenay diskalifiye oldu | Survivor All Star izle
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 12, 2015 12:34

Survivor All star'ın 11 Mayıs akşamı yayınlanan ödül oyununda Nadya ile yarışan Serenay, oyunu kazanmasına rağmen yaptığı kural hatasıyla puanı kaptırdı.

Haberin Devamı

Survivor All star'da dün gece yine sinirler bir kez daha gerildi. Geçtiğimiz hafta bir kişiyi adadan gönderen Ünlüler, bu haftaki dokunulmazlık Oyunu için kıyasıya mücadele etti.

Dokunulmazlım oyununu kaybeden Gönülüller, konseyde oylama yaparken elemeler için belirlenen ilk isim Sahra oldu.

Bu haftaki dokunulmazlığı ise Turabi kazandı. Survivor'da dün gece yine büyük heyecan yaşandı. Ünlüler, geçtiğimiz hafta adada yaşadığı stresi bir daha yaşamamak için geçtiğimiz haftaki yarışlarda kelimenin tam anlamıyla Gönüllüler karşısınra savaş verdi.

Serenay diskalifiye oldu | Survivor All Star izle
Survivor All Star'da en son kim elendi?

ANIL İLE TURABİ KARŞI KARŞIYA
Dün gecenin nefes kesen mücadeles ise Anıl ve Turabi arasında yaşandı. İki takımın da son şansları olan bu isimler bir kez daha karşı karşıya gelirken, oyun her iki taraf arasında dakikalarca gitti geldi. Yarışmanın galibi ise Ünlüler takımından Anıl oldu.

BEGÜM VE SAHRA BİRBİRİNE GİRDİ
Oyunları kaybeden Gönüllüler takımında ise dün gece büyük gerginlik yaşandı. Sahra, Begüm'ün gerildiğini söyleyerek, sakin olmasını istedi.

Haberin Devamı

Sahra'nın bu uyarısına Begüm'ün tepkisi ise sert oldu. İkilinin arasındaki gerginliğin büyümemesi için Nadya devreye girdi.

Survivor Allstar'ın 11 Mayıs akşamı yayınlanan ödül oyununda Nadya ile yarışan Serenay, oyunu kazanmasına rağmen yaptığı kural hatasıyla puanı kaptırdı. İşte o anlar…

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!