Serenay Aktaş kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Serenay Aktaş kimdir
Oluşturulma Tarihi: Nisan 16, 2016 10:09

Survivor yarışması ile tanıdığımız futbolcu güzel Serenay Aktaş bu hafta 3 Adam'ın konuğu olacak. Sinema filmlerinde de yer alan Serenay Aktaş kimdir? İşte Seranay Aktaş ile ilgili merak edilenler..

Haberin Devamı

3 Adam'ın yeni bölüm konuğu Serenay Aktaş kimdir? Televizyonda sık sık gördüğümüz güzel isim Serenay Aktaş'ın bilinmeyenlerini sizler için derledik. İşte merk edilenler..

Serenay Aktaş 1 Ekim 1993; İstanbul Türk futbolcu. Futbolculuk kariyerinin yanı sıra farklı dizilerde boy göstermiştir.

FUTBOL KARİYERİ

15 yaşında Zeytinburnuspor'da futbol hayatına başlayan Serenay Aktaş iki sezon sonra 1207 Antalyaspor'a transfer olmuştur.

Santrafor mevkiinde görev yapan Aktaş, 1207 Antalyaspor forması ile oynadığı resmi maçlarda ise 19 maçta 24 gol kaydetti

21 Ocak 2015 tarihinde 2. Lig takımlarından 1207 Antalyaspor'da 3 sezon oynayan Serenay Aktaş, 3. Lig'de yer alan Beşiktaş'a transfer oldu. 1207 Antalyaspor Kulüp Başkanı Süleyman Türk, yıldız oyuncunun bu sezon Beşiktaş'da forma giyeceğini belirtti. Takıma katkısından dolayı Serenay'a teşekkür eden Türk, yıldız oyuncuya yeni takımında başarı diledi.

Haberin Devamı

Survivor Allstar'a katılacak olan Serenay Aktaş'ın Beşiktaş'a transferi iptal edildi. Aktaş bu haberi sosyal medyadan duyurdu.

OYUNCULUK KARİYERİ

Futbolun yanı sıra Serenay Aktaş Kanıt dizisinde oyunculuğa başladı. Ardından Türk Malı, Yahşi Cazibe, Kalbim Seni Seçti ve Alemin Kralı gibi dizilerde konuk oyuncu olduktan sonra ilk ana cast projesi Arka Sıradakiler dizinde Gülüm karakteriyle tanındı.

Sonraki yıl Serenay Aktaş Muhteşem Yüzyıl adlı televizyon dizisinde (Ayşe Hatun) karakterini canlandırdı. Muhteşem Yüzyıl'da bir sezon oynadıktan sonra Serenay Aktaş'ın ilk sinema filmi olan Çılgın Dersane 3'te (Merve) karakterini canlandırdı.

Serenay Aktaş 2014 yılında Acun Ilıcalı'nın sunuculuğunu yaptığı Survivor Ünlüler - Gönüllüler'e katılan Aktaş; Survivor'da Ünlüler adasında 91 gün kaldıktan sonra elenmiştir. Survivor yarışmasının ardından Figüran isimli sinema filminde başrol oynadı. Ardından Kaçak Gelinler 'de Pınar karakterini oynadı. Survivor All Star 'da yarışmacı olarak yarıştı. 2015 Acil Aşk Aranıyor dizisinde Zeynep karakterini canlandırmıştır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!