Serena Williams'a büyük şok!

Güncelleme Tarihi:

Serena Williamsa büyük şok
Oluşturulma Tarihi: Ekim 17, 2016 11:45

ABD'li tenisçi Serena Williams: "Omzumdan bir dizi ameliyat geçirmem gerektiğini ve birkaç hafta boyunca kortlardan uzak kalacağımı öğrendim."

Haberin Devamı

Kadınlar dünya sıralamasının 2 numarası ABD'li tenisçi  Serena Williams, sakatlığı yüzünden WTA Finalleri'nde oynayamayacağını açıkladı. Williams, Kadın Tenisçiler Birliğinin (WTA) sosyal medya hesaplarında  yer alan açıklamasında, 23-30 Ekim tarihlerinde Singapur'da düzenlenecek kadınlar  sezon sonu turnuvasını kaçıracağını belirtti. 

Kariyerinde 71 tekler şampiyonluğu bulunan 35 yaşındaki raket, 5 kez  kazandığı turnuvaya katılamamasına ilişkin, "Dünyanın en iyi tenisçilerine karşı  Singapur'da oynamak için can atıyordum. Fakat omzumdan bir dizi ameliyat geçirmem  gerektiğini ve birkaç hafta boyunca kortlardan uzak kalacağımı öğrendim."  ifadelerine yer verdi. 

Serena Williamsa büyük şok


Bu sezon Wimbledon ve İtalya Açık'ta şampiyon olan Williams, 22  şampiyonlukla "açık dönemde en fazla grand slam turnuvası kazanan tenisçi" ve 186  haftayla "dünya sıralamasının zirvesinde üst üste en uzun süre kalan kadın  tenisçi" unvanlarını Steffi Graf ile paylaşıyor. Williams'ın çekildiği 46. WTA Finalleri'nde, Angelique Kerber, Simona  Halep, Agnieszka Radwanska, Karolina Pliskova, Garbine Muguruza, Madison Keys ve  Dominika Cibulkova'nın mücadele edeceği kesinleşti. Turnuvaya katılacak son isim  ise bu hafta belli olacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!