Şereflikoçhisar'da 'Anne-Baba Eğitimi' semineri

Güncelleme Tarihi:

Şereflikoçhisarda Anne-Baba Eğitimi semineri
Oluşturulma Tarihi: Aralık 01, 2016 13:38

Şereflikoçhisar'da 'Anne-Baba Eğitimi' semineri

Haberin Devamı

Zeynep GÖRGÜLÜ/ŞEREFLİKOÇHİSAR(Ankara), (DHA)- ŞEREFLİKOÇHİSAR Halk Eğitim Merkezi (HEM) Müdürlüğü tarafından okullarda düzenlenen 'Anne-Baba Eğitimi' konulu seminer ilgi gördü.

HEM tarafından okullarda verilen eğitimlerde, ilkokul çağında çocuğu bulunan velilere 'etkili anne-baba eğitimi', ortaöğretimde öğrencisi bulunan velilere 'sağlıklı beslenme ve obezite' eğitim verilirken, lise çağında çocuğu olan velilere ise 'ergenlik dönemi ve sınav kaygısı' konuları hakkında bilgilendirmeler yapıldı.

Tuzgölü İlkokulu Rehber Öğretmeni Meryem Büşra Sağlam tarafından yapılan 'etkili anne-baba olabilmek' konulu eğitimde, ilkokul çağındaki çocuklara ebeveynler tarafından doğru yaklaşımın nasıl olması gerektiği gibi konular anlatıldı. Yaklaşık 50 öğrenci velisinin katıldığı seminerde, anne ve babaların çocuklarına karşı tutumları ve davranışları, nasıl iyi örnek olunabileceği gibi konular ayrıntılı ve görsel verilerden yararlanılarak aktarıldı.

Velilerin de görüşlerinin alındığı eğitim seminerinin sonunda üçüncü bir kişinin kaleminden anne ve babalar için yazılan mektup dağıtıldı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!