Şeref Meselesi izle 3. yeni bölüm | Yiğit, Kübra'yı kullanır

Güncelleme Tarihi:

Şeref Meselesi izle 3. yeni bölüm | Yiğit, Kübrayı kullanır
Oluşturulma Tarihi: Aralık 08, 2014 10:00

Yiğit, Kübra'nın peşine düşer ve ne yapıp edip onu tavlar. Fakat bir yandan da içi el vermemektedir çünkü Kübra son derece saf ve iyi bir kızdır. Şeref Meselesi 3.yeni bölümüyle 7 Aralık pazar günü saat 20.00'da Kanal D'de ekrana geldi. Emir ise Sibel'i zengin birisine kaptırmak üzeredir...

Haberin Devamı

Emir ile Sibel'in aşk hayatı daha başlamadan bitecek mi? Yiğit'in aklındaki planda Kübra'nın yeri ne?

İntikamını almak için ilk gördüğü andan itibaren ona aşık olan Sadullah’ın kızı Kübra’yı kullanacaktır. Yiğit, bir yandan Kübra’yı tavlamakta bir yandan da mahallede türlü oyunlar çevirerek Sadullah’ın huzurunu kaçırmaktadır.

Şeref Meselesi’nin yönetmen sandalyesinde Güneşi Beklerken, Bir Zamanlar Osmanlı ve Taş Mektep gibi projelerden tanınan Altan Dönmez oturuyor. Güneşi Beklerken dizisinden sonra ekranlarda görülmeyen Kerem Bürsin ise en son Çağan Irmak’ın yazıp yönettiği ‘Unutursam Fısılda’ dizisinde Erhan karakterini canlandırmıştı.

İstanbul’a dönmek için sabırsızlanan Emir çalışmalarına hız verir. Aklı Sibel’de kalmıştır. Araya giren mesafeye rağmen ilişkilerini sürdürmeye çalışırlar. Ancak hem Bora’nın ısrarcı davranışları, hem de onu zengin bir kocaya yamamaya çalışan annesi Neriman’ın kurnaz planları Sibel’in aklını karıştırmaya yeter ve sonunda Sibel Emir’e çok hızlı sevgili olduklarını ve bunu sorgulamaya başladığını sorar.

Haberin Devamı

YİĞİT SOYGUNLARA DEVAM EDER

Para kazanmak için kolları sıvayan Yiğit, Selim ve Ender’i de yanına alarak cezaevinden tanıdığı Sedat ile soygunlara start verir. Kübra ile Yiğit arasındakileri fark eden Derya ve Sibel, genç kıza uyarıda bulunur fakat Kübra onu dinlemez. Çünkü daha önce hayatında hiç aşık olmamıştır. Yaşadığı vicdan azabıyla ne yaptığını bilmeyen Namık, mahalleye geri döner dönmez Yiğit, Namık’ın peşine düşer.

Emir sonunda işlerini bitirip İstanbul’a döner. Ancak hiçbir şey eskisi gibi değildir. İstediği gücü elde edebilmek için Nihat’a ulaşan Yiğit, ona kendini kabul ettirmeye çalışır. Artık iki kardeş bambaşka bir dünyanın insanlarıdır.

Şeref Meselesi Oyuncuları (Hangi oyuncu kimi canlandırıyor): Kerem Bürsin ( Yiğit Kılıç ), Şükrü Özyıldız (Emir Kılıç ), Yasemin Allen ( Sibel ), Şükran Ovalı (Derya), Burcu Biricik ( Kübra ), Alma Terziç ( Gül ), Taner Turan ( Sadullah ), Uğur Uzunel ( Selim ), Baki Çiftçi ( Ender ), Kağan Uluca ( Nihat ), Sezin Bozacı ( Neriman ), Hakan Salınmış (Hakkı), Şebnem Doğruer ( Fatma ), Ahmet Dizdaroğlu (Ayhan) ve Tilbe Saran ( Zeliha )

Haberin Devamı

ŞEREF MESELESİ 3. BÖLÜM FRAGMANI – 7 ARALIK PAZAR

Senaryosunu Mahinur Ergun, Seray Şahiner, Melih Çam'ın kaleme aldığı ve başrollerini Kerem Bürsin, Şükrü Özyıldız, Yasemin Allen ve Şükran Ovalı’nın üstlendikleri ''L'Onore e il Rispetto'' adlı İtalyan bir diziden uyarlama olan ''Şeref Meselesi''nde oynadığı rolle gündeme gelen Alma Terzic’i, Türk izleyicilere o kadar da uzak değil.

Dizide Kerem Bürsin'in oynadığı Yiğit adlı karakterin önce sokakta sonra da bir pavyonda karşılaştığı hayat kadınını Boşnak oyuncu Alma Terzic canlandırıyor.
''Şeref Meselesi'' dizisi ''L'Onore e il Rispetto­Onur ve Saygı'' adlı İtalyan dizisinden uyarlama. Konusu 1956 yılında Sicilya'dan başlayıp büyük şehre uzanan bir İtalyan ailesinin öyküsünü konu alan dizi, gösterildiği dönemde reytinglerde hatırı sayılır bir başarı elde etti.

Haberin Devamı

Büyük ihtirasları olan Ersilia Fortebracci adlı bir kadının oğulları Tonio ve Santi üzerine hayaller kurarak zenginliğe kavuşma hayallerinin onları suç dünyasının ortasında bırakmasını konu alan dizi, 6 sezon ekrana geldi. L’onore e il Rispetto, İtalyanca’da Onur ve Saygı anlamına geliyor.

BENİM ÇOCUĞUM YOK Kİ

Yiğit; hapishaneden çıkmış ve annesini ziyaret için hastaneye gitmiştir. Fakat karşılaştığı durum karşısında zor anlar yaşamaktadır.

ŞEREF MESELESİ DİZİSİ REPLİKLERİ

- Hapisteyken herkes kendine yeni bir hayat kurmaya çalışıyor, bende kendime bir hayat kurdum içinde seninle olan hayat.

- Bu adamdan sana fayda gelmez, kimseye gelmez.

- Kübradan uzak dur.
– Kıskandın mı.

Haberin Devamı

- Uğursuz mahalle işte, onlarda babasız kaldı.

- Büyükşehirde insana sahip çıkan paradır.

- Memlekete dönüyorsun sandım.
– Hayır. Burda halletmem gereken işler var. Ve kalbimin ikamet kağıdı burda. Başka yerde barınamaz ki artık?

- Güçsüz olursan, yanındakini de ezdirirsin. Sen o kadar güçlü olacaksın ki! Herkes ailemizin önünde diz çökecek..

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!