Serdar Ortaç'tan Expo 2016'da muhteşem şov

Güncelleme Tarihi:

Serdar Ortaçtan Expo 2016da muhteşem şov
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 15, 2016 12:41

Serdar Ortaç'tan Expo 2016'da muhteşem şov

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - EXPO 2016 Antalya'da hafta sonu gerçekleşen konser serisinin son konuğu Serdar Ortaç, 5 bin kişilik Turkcell Amfi Tiyatroyu dolduran hayranlarına coşkulu anlar yaşattı.
'Çiçek ve Çocuk' temalı Expo 2016 Antalya'da kültürel etkinlikler son hızıyla sürüyor. 12 Ağustos'ta başlayan konserler serisinde son olarak Serdar Ortaç sahneye çıktı. Seslendirdiği şarkılar kadar söz yazarlığı ve besteleriyle de dikkati çeken Ortaç, Expo 2016'da Turkcell Amfi Tiyatroyu dolduranları coşturdu.
1994 yılında çıkardığı 'Karabiberim' albümünden 18. albümü 'Gıybet'e kadar çıkardığı bütün albümlerindeki sevilen parçalarını hayranlarıyla seslendiren Ortaç, ilgiyle izlendi. Ortaç'ın romantik şarkılarına ise izleyenler cep telefonlarının ışıklarıyla eşlik etti.
ORTAÇ'TAN HAYRANLARINA EVLİLİK TAVSİYESİ
Sempatik tavırlarıyla da beğeni toplayan sanatçı, evlendikten ve sağlığına kavuştuktan sonra daha mutlu bir insan olduğunu dile getirerek, "O yüzden beyler hepiniz evleneceksiniz. Asla bekar kalmak yok. Hele benim gibi geç kalırsanız bu kadar, 40 yaşına geldim yeni evlendim. Bu sene çok güzel bir sene olsun. Kış çok güzel geçsin" dedi.
Sanatçı, yaklaşık 2 saat boyunca seslendirdiği şarklarla izleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı.

FOTOĞRAFLI

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!