Serdar Ortaç bisiklet kazası geçirdi!

Güncelleme Tarihi:

Serdar Ortaç bisiklet kazası geçirdi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 12, 2016 11:38

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç bisikletten düştü. Ortaç, bisikleti ile sahilde turlarken bir anda kendini yerde buldu. MS hastalığı teşhisinden soktor tavsiyesiyle sürekli egzersiz yapan Ortaç önceki gün Rumelihisarı'nda bisikletle ufak bir kaza atlattı.

Haberin Devamı

Ünlü popçu Serdar Ortaç, geçtiğimiz yıl MS hastalığına yakalanmıştı. Ünlü şarkıcı, tedavi olmuştu ve artık durumu iyi. Tedavisinin ardından doktoru tarafından egzersiz yapması tavsiye edildi. Ortaç, doktorunun bu tavsiyesini dinleyerek her gün egzersiz yapıyor.

Serdar Ortaç, genelde eşi ile birlikte bisiklet sürüyordu. Ancak, bu defa yalnız çıkmıştı. Rumelihisarı'nda sahilde bisikleti ile turlarken aniden dengesini kaybetti. Bir anda kendini yerde buldu.

Neyse ki, ucuz atlattı…

Bisikleti ile ilerlerken bir anda dengesini kaybederek kendini yerde bulan ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, herhangi bir şey olmadan toparlandı ve ayağa kalktı. Neyse ki, Ortaç'ın başına bir şey gelmedi. Ayağa kalkan ve iyi olan Ortaç, bisikletine binip yoluna devam etti.

Serdar Ortaç bisiklet kazası geçirdi

Haberin Devamı

Serdar Ortaç kimdir?

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, 16 Şubat 1970 yılında İstanbul'da Vakıf Gureba Hastanesi'nde dünyaya geldi. İlköğretimi Kocamustafapaşa'da, orta öğretimi ise Suadiye Lisesi'nde gördü. Liseyi ise, Haydarpaşa Endüstri Meslek Lisesi'nde Torna ve Tevsiye Bölümü'nde okudu. Ardından Bilkent Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı Bölümü'nde okumaya başladı. Ancak bu eğitimini tamamlamadı. Karabiberim isimli şarkısı ile çıkış yaptı ve popüler oldu. Birbirinden hit olan şarkıları ve albümler var.

BAKMADAN GEÇME!