Serdar Ortaç davacı olmaya devam edecek

Güncelleme Tarihi:

Serdar Ortaç davacı olmaya devam edecek
Oluşturulma Tarihi: Eylül 10, 2014 08:56

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, sosyal medya üzerinden kendisine hakaret edenleri mahkemeye vermeye devam ediyor.

Haberin Devamı

Konuyla ilgili Twitter hesabından açıklama yapan Serdar Ortaç, “Bu hafta mahkemeye verilenler ve savcının kabul ettiği davalar” notuyla kendisine yazılan hakaret ve küfürlerin ekran görüntüsünü paylaştı.

Serdar Ortaç davacı olmaya devam edecek

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, Haziran ayında İrlandalı sevgilisi Chloe Loughnan ile evlendi.

Serdar Ortaç, hakaretler bitmediği sürece davacı olmaya devam edeceğini de sözlerine ekledi.

İşte Ortaç’ın bu sabah yayınladığı mesaj, “Bence hakaret edenlere cevap vermemeliyiz direk mahkemeye vermeliyiz ne de olsa artık mafya devleti değil hukuk devletiyiz diyorlar.

Buradan bütün savcılara sesleniyorum, bana hakaret ediliyor küfürler yapılıyor bir savcı bunları dosyalamalı ben gerekli şikayetleri yaptım.

Haberin Devamı

Hakaret edilecek bir konu kullanmayanlara buradan yardımcı olmak istiyorum; evlendim, mutlu bir evliliğim var, her sene harika şarkılarım var… MS olsam da elim tutuyor halen çok güzel şarkılar yazabiliyorum buradan kullanıp yola çıkarak yeni hakaretlerinizi bekliyorum.

Lisedeyken okulda kavga ettiğimizde en azından karşılık verirdik, burada elimiz kolumuz bağlı yapacak tek şey dava açıp süründürmek.

Ayrıca binlerce saygı duyduğumuz savcılardan birinin çıkıp bu işe bir ‘dur’ demesi gerektiğini biliyorum.

Kıskançlığın da güzel bir tarafı olmalı öğretici niye onda var, niye bende yok diye düşünüp daha güzel şeyler yapabilmeliyiz.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!