Sercan'ın transferi arapsaçına döndü

Güncelleme Tarihi:

Sercanın transferi arapsaçına döndü
Oluşturulma Tarihi: Eylül 02, 2011 00:00

Bursaspor'un gözden çıkardığı genç futbolcu Sercan Yıldırım'ın transferi yine arapsaçına döndü.

Haberin Devamı

Kulübün satış listesine koymasıyla birlikte birçok kulüple adı anılan yetenekli futbolcu, prensipte anlaştığı Dinamo Kiev'e pürüzler nedeniyle gidemedi. Süper Lig'den İstanbul Büyükşehir Belediyespor yeni teklifini sunarken, Antalyaspor Sercan'ı kadrosuna katmak için temasa geçtiği öğrenildi.

Dinamo Kiev ile prensipte anlaşan ve arkadaşlarına bu kulüpte oynayacağını söyleyen genç futbolcunun rotası yeniden İspanya'ya döndü. Kiev'in maddi konularda Bursaspor ile uzlaşamaması üzerine sıkıntıya giren yeşil beyazlı kulüp, İspanyol kulübü Mallorca'dan teklif aldı, ancak bu transfer de maddi pürüzler nedeniyle olumsuz sonuçlandı. Buradan da sonuç alamayan Sercan Yıldırım, Avrupa'da transfer sezonunun bitmesi nedeniyle rotasını yeniden Türkiye'ye çevirmek zorunda kaldı.

Haberin Devamı

ANTALYASPOR VE İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR DA TALİP

Bu gelişme üzerine Sercan Yıldırım'ın menajerleri Türkiye'den kulüp arayışına girdi. Daha önce görüşülen İstanbul Büyükşehir Belediyespor Sercan'ı yeniden gündemine alırken, en ciddi teklifi yapan ekip, Mehmet Özdilek'in takımı Antalyaspor olduğu öğrenildi. Yeşil beyazlı yönetim, Sercan Yıldırım ile ilgili son kararı önümüzdeki günlerde verilecek.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!