Seray’ı elledim kıyamet koptu!

Güncelleme Tarihi:

Seray’ı elledim kıyamet koptu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 04, 2009 00:22

Ali Poyrazoğlu, iki yıl önce Seray Sever’in sunduğu programa konuk olmuş, Sever’in 'Beni hiç kimse ellemedi' sözleri üzerine ayağa kalkıp ünlü sunucunun kalçalarını tutmuştu.

Haberin Devamı

Ali Poyrazoğlu, iki yıl önce Seray Sever’in sunduğu programa konuk olmuş, Sever’in “Beni hiç kimse ellemedi” sözleri üzerine ayağa kalkıp ünlü sunucunun kalçalarını tutmuştu. Bu görüntüler internette tıklanma rekoru kırdı. Geçtiğimiz gün Arel Üniversitesi’nde bir söyleşi etkinliğine konuk olan Poyrazoğlu’na en çok Seray Sever’le ilgili sorular soruldu.

Bir öğrenci, usta tiyatrocuya “Siz benim idolümsünüz. Özellikle Seray Sever olayından sonra size tapıyorum” dedi. Poyrazoğlu’nun yanıtı ise esprili oldu: “Böyle olacağını bilseydim, ben daha kimleri kimleri ellerdim! Rekor kıracağımı düşünseydim, şansımı Seray’dan yana kullanmazdım. Şimdiye kadar başarılı işler yaptım, duyulmadı ama Seray’ı elledim diye kıyamet koptu. Ne kadar geyikle vakit geçiren bir toplum olduğumuz da böylece ortaya çıktı. Umarım arkadaşlar arasında böyle bir elleme çılgınlığı başlamaz.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!