Bu yıl üçüncüsü gerçekleşen SEOzone'15 geçtiğimiz haftasonu gerçekleşti

Güncelleme Tarihi:

Bu yıl üçüncüsü gerçekleşen SEOzone15 geçtiğimiz haftasonu gerçekleşti
Oluşturulma Tarihi: Aralık 07, 2015 09:52

SEOzeo ekibinin bu yıl üçüncüsünü düzenlediği SEOzone etkinliği 27 ile 29 Kasım tarihleri arasında gerçekleşti. Türkiye'de içerik pazarlaması konusunda ilk etkinlik olan Contentzone adlı ikinci oturumda ise dünyaca ünlü isimler arasında yer alan Marcus Tandler, Cosmin Negrescu, Mark Thomas gibi konuşmacılar yer aldı.

Haberin Devamı

SEO alanındaki başarılı çalışmaları ve Ar-Ge çalışmaları ile adından sık sık söz ettirmeyi başaran SEOzeo ekibinin bu yıl üçüncüsünü düzenlediği SEOzone etkinliği 27 ile 29 Kasım tarihleri arasında gerçekleşti.
 SEOzone’15 etkinliğinde bu yıl ayrıca iki ayrı oturum yapılarak bir ilk gerçekleştirildi. Contentzone adlı ikinci oturumda ise dünyaca ünlü isimler arasında yer alan Marcus Tandler, Cosmin Negrescu ve Mark Thomas yer aldı. 

SEOZONE’15 İÇERİK PAZARLAMASI UZMANLARINI DA ES GEÇMEDİ

 Türkiye’de SEO alanında düzenlenen etkinlikler konusunda hala sıkıntılar mevcut. Geleceğin yükselen meslekleri arasında gösterilen SEO uzmanlığı ve SEO danışmanlığı konusunda da sürekli olarak bir kaynak eksikliği yaşayabiliyoruz. Durum böyle olunca kendisini bu alanda geliştirmek isteyen kişiler de birtakım sıkıntılar tecrübe edebiliyorlar. Ancak geçtiğimiz günlerde SEOzeo ekibi tarafından ülkemizde üçüncüsü gerçekleştirilen SEOzone etkinliği ile bu yıl yine katılımcılar altın değerinde bilgilere sahip oldular.

 Ülkemizde SEO alanındaki faaliyetlerini hız kesmeden devam ettiren ve başarılı işlere imza atan SEOzeo ekibi tarafından bir araya getirilen SEO dünyasının uzman ve ünlü isimleri uluslararası faaliyetlerinden örnekler vererek sunumlarını yaptılar. Ünlü isimler arasında ise SEO dünyasının yakından tanımış olduğu Marcus Tandler, Alexandra Tachalova ve Mark Thomas gibi ünlü isimler yer aldı.

 Bu yıl yapılan SEOzone etkinliğinin bir diğer özelliği ise etkinlik içerisinde iki ayrı oturuma yer verilmesi oldu. Böylelikle diğer yıllardaki etkinlikler ile arasında büyük bir fark oluşan SEOzone’15 etkinliğinde Contentzone adlı yeni bir oturum daha katılımcılara sunuldu. Türkiye’nin en yenilikçi SEO ajansı SEOzeo’nun kurucusu Yiğit Konur’un tecrübelerini paylaştığı açılış konuşması ve sunumları ile başlayan etkinlik dünyaca ünlü isimlerin sunumları ile devam etti.

Haberin Devamı

Bu yıl üçüncüsü gerçekleşen SEOzone15 geçtiğimiz haftasonu gerçekleşti


SEO VE İÇERİK PAZARLAMA ALANINDA İLK KONFERANS OLAN Contentzone

28 Kasım günü ise oturumun ikincisi olan Contentzone start aldı. Contentzone ise Türkiye’de içerik pazarlama konusunda düzenlenmiş olan ilk konferans olma özelliğini taşıyordu. Hubspot pazarlama uzmanı olan Anum Hussain ve Distilled içerik geliştiricisi uzmanı Hannah Smith’in sunumları ile keyifli bir hale getirilen Contentzone oturumunda katılımcılar oldukça değerli tecrübeler ve bilgiler edindiler.

 İkinci oturum olan Contentzone oturumunda aynı zamanda Hannah Smith katılımcılara bir adet kitap tavsiye etti. “Made to Stick” adlı kitabı tavsiye eden Smith, pazarlama ve yeni fikirlerin üretilmesi konusunda katılımcılara bilgiler verdi.

Workshop’lar ile de desteklenen SEOzone’15 etkinliği uygulamalı örnekler eşliğinde ziyaretçilerin de katılımları ile geçti. Tristan Pirouz ve Shayam Dattani gibi ünlü uzmanlar ise workshop’larda ön plana çıkan isimler arasında yer aldılar.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası: