Şentürk, İzmirli Boşnakların gururu oldu

Güncelleme Tarihi:

Şentürk, İzmirli Boşnakların gururu oldu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 26, 2016 15:21

Şentürk, İzmirli Boşnakların gururu oldu

Haberin Devamı

İZMİR Bosna Sancak Derneği üyesi Serhat Şentürk, bir televizyon kanalında yayınlanan O Ses Türkiye isimli yarışmada ikinci turdaki rakiplerini bekliyor.
Sevdalinka müziğinde Moj Dilbere isimli şarkıyla büyük beğeni kazanan Serhat Şentürk, ikinci tur için çalışmalara başladığını söyledi. O Ses Türkiye yarışmasında Gökhan ve Hakan kardeşleri tercih eden Şentürk, İzmir Bosna Sancak Derneği gençlik kollarında sevdalinka korosunu da yönetiyor. İkinci tura hazırlandığını ifade eden Serhat Şentürk, "Boşnakça bir şarkıyla seçildiğim için çok mutluyum. Kültürümüzü yaşamak ve yaşatmak için İzmir Bosna Sancak Derneği'nde çalışıyorum. O Ses Türkiye'de finale çıkmayı amaçlıyorum. Umarım üst turlarda Balkan ezgileriyle kültürümüzü yaşatırız" diye konuştu. İzmirliler'den ve Balkan müziğine gönül verenlerden destek isteyen genç şarkıcı Şentürk, finale kadar elinden geleni yapacağını söyledi.
Serhat Şentürk'ün başarısının kendilerini çok mutlu ettiğini söyleyen İzmir Bosna Sancak Dernek Başkanı Abdullah Gül, "İçimizden çıkan böylesi yetenekleri destekliyoruz. Boşnak kültürünün yaşaması için elimizden gelen her türlü desteği vereceğiz" dedi.

İZMİR, (DHA)
FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!