Şenol Güneş: 'Korkmuyoruz'

Güncelleme Tarihi:

Şenol Güneş: Korkmuyoruz
Oluşturulma Tarihi: Ekim 18, 2016 20:24

Beşiktaş'ın yarın deplasmanda Napoli ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi maçı öncesinde Şenol Güneş ve Gökhan İnler basın toplantısı düzenledi.

Haberin Devamı

İşte Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ve Gökhan İnler açıklamaları;

GÖKHAN İNLER: "NAPOLİ GRUBUN FAVORİSİ"
"Buraya döndüğüm için memnunum. Napoli şu anda grubun favorisi. Biz Beşiktaş olarak oyunumuzu oynayacağız. Yarınki maç Napoli için zor olacak. Son 2 maçı kaybettiler. Bu atmosferde iyi başlamamız lazım. Yarınki maça çok iyi konsantre olacağız. Yarın en iyi oyunumu oynayacağım. Napoli ilgili ilk anım, Şampiyonlar Ligi'nde çıktığım ilk maçtı. Taraftarın verdiği coşku ve heyecan. Napoli'de güzel işler yaptığımı düşünüyorum. 

ŞENOL GÜNEŞ: "KADRO YARIN BELLİ OLACAK"
Napoli grupta favori olan takımlardan bir tanesi. 6 puanla avantajlı. Güçlü bir takım, pozitif futbol oynuyor. Bizim için puan maçı olduğu kadar, bir test maçı da olacak. Napoli maçlarında ne yapabileceğimizi göreceğiz. Oyuncu kadrosu yarın belli olacak. Gökhan İnler bizim için önemli bir oyuncu. Şu anda iyi seviyede. Şu an İstanbul'da gibi hissediyorum. 

Grubun lider  takımıyla oynayacağız. Hücum zenginliği iyi bir takımla mücadele edeceğiz. Sezon başından beri oynadığımız en güçlü takımla oynayacağız. Buradan alacağımız puanlarla daha avantajlı olmak istiyoruz. Kendi futbolumuzu oynayarak, iyi bir sonuçla ayrılmak istiyoruz.

Haberin Devamı

"EN GÜÇLÜ TAKIMLA OYNAYACAĞIZ"
Grubun lider  takımıyla oynayacağız. Hücum zenginliği iyi bir takımla mücadele edeceğiz. Sezon başından beri oynadığımız en güçlü takımla oynayacağız. Buradan alacağımız puanlarla daha avantajlı olmak istiyoruz. Kendi futbolumuzu oynayarak, iyi bir sonuçla ayrılmak istiyoruz. Gökhan'ın ayağındaki sakatlık Akhisar maçında oldu. Sonrasında ağrılı oynadı ve performansını etkiledi. Şu anda performans olarak neler yapabileceğini bilmiyoruz. Antrenmanlarda iyi gidiyor. Yarın inşallah dostluk içerisinde bir maç olur. Bu yüzden toplantıya Gökhan ile geldim. Gökhan oynarsa, elinden geleni yapacaktır.

"KAYBETTİĞİMİZ ZAMAN BİLE..."
Şampiyonlar Ligi'ndeki iki maçı da kazanabilirdik. Oyun olarak geride değildik. Napoli ile ne olacağını yarın göreceğiz. Analiz ettiğimiz zaman pozitif oynayan, hızlı hücuma çıkan, öne basan ve sahanın her alanını kullanan bir takım. En iyi oyunumuzu oynayacağımızı düşünüyoruz. Kim daha iyi olur yarın göreceğiz. 3 puan çok önemli bir avantaj olacak. Beraberlik de kötü sonuç değil, kaybettiğimiz zaman bile doğru işleri yapıyorsak sevindirici bir durum.

Haberin Devamı

"TEDBİRLERİMİZ OLACAK"
Kendimizle ilgili değil de, rakiple ilgili bilgi vereyim. Siz de rahatlamış olursunuz. Forvetlerine baktığımız zaman Milik iyi bir oyuncu. Mertens, Insigne ve Hamsik gibi kaliteli oyuncuları var. Onlara karşı kendi oyunumuzu oynarsak, zaman zaman zorlanacağız. Diğer maçlara göre belki farklı bir formatta oynayacağız. Tedbirlerimizin daha fazla olacağı bir maç olacak.

"ABOUBAKAR'IN GOLÜNÜ YARIN BEKLEYECEĞİZ"
Aboubakar'ı iyi takip ediyorsanız, gol atmadı daha. Gol atması için yarını bekleyeceğiz herhalde. Kimin oynayacağından çok birlikte nasıl oynayacağımızı göreceğiz. Kayserispor maçında oynadığımız tarzda oynamayacağız. Maçı iyi başlayıp, iyi bitirmek için çalışacağız. Korkmuyoruz, merak etmeyin. Kimse de korkmasın. Futbol keyif alınan bir oyundur. Keyif alarak iyi oynamaya çalışacağız.

"UMARIM SÜRPRİZ OLUR"
Futbol her türlü sonucun alınabileceği bir oyun. Şu an mağlubiyetimiz yok ancak galibiyetimiz yok. Yarın umarım sürpriz olur. Kağıt üzerinde baktığımız zaman Napoli favori. Kimin oynayacağını şu an bilmiyorum. Yarın belli olacak. Bilsem size de söylerim.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!