Şenol Güneş: 'İyi niyetli olan herkesin takımda yeri var...'

Güncelleme Tarihi:

Şenol Güneş: İyi niyetli olan herkesin takımda yeri var...
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2015 22:25

Beşiktaş'ın Antalyaspor'u 5-1 yendiği maçın ardından Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş farklı kazandıkları mücadeleyi değerlendirdi.

Haberin Devamı

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Antalyaspor ile oynadıkları maçın skorunu kalite farkının belirlediğini söyledi. Kırmızı beyazlı rakiplerinin iyi bir takım olduğunu vurgulayan Güneş, "İki takım da oyuna tempolu başladı. Futbol oynamaya çalıştı. Biz kalite olarak daha üstün oyuncularımız olduğu için kazandık. Goller attık. Daha fazla da goller bulbilirdik. Pas konusunda sıkıntılarımız vardı. Zaman zaman adam kaçırdık. İkinci yarı bunu daha iyi yaptık. Hem gol attık hem de rakibe daha az pozisyon verdik. Tüm izleyenlerin keyif aldığı bir maç olduğunu düşünüyorum" dedi.

"BU İŞİ BİLMİYOR MUYUZ YOKSA BİLEREK Mİ YAPIYORUZ!"
Güneş, stadın zemini ile ilgili yöneltilen soru üzerine, "Bu işi bilmiyor muyuz yoksa bilerek mi yapıyoruz anlamıyorum. Alt yapıda bir sıkıntı yoktu. Köşelerde bazı takılmalar oldu. Ama bizim oyunumuzu çok etkilemedi. Buradan sakatlık vermeden, kart görmeden 3 puanla ayrılıyoruz, mutluyuz" diye konuştu.

Haberin Devamı

"ŞAMPİYONLUK SÖYLEMİNİ KULLANMAK İSTEMİYORUM"
Güneş, şampiyonluk hedefi konusunda, bu söylemi kullanmak istemediğini dile getirdi. Sadece sahada işlerini yapmaları gerektiğini vurgulayan tecrübeli teknik adam, şunları söyledi:

Şenol Güneş: İyi niyetli olan herkesin takımda yeri var...

"KENDİ KALİTENİ SAHAYA YANSIT, GERİSİ ALLAH'IN TAKDİRİDİR"
"Kendi kaliteni, futbol yeteneğini, beden, akıl ve ruh olarak sahaya yansıt, gerisi Allah'ın takdiridir. İşimizi yapmalıyız. O yüzden uzun vadeli bir düşüncemiz yok. Büyük bir camia, büyük bir takım Beşiktaş. Şampiyonluk adaylarından bir tanesidir. Rakiplerimiz de öyle. Dolayısıyla puan olarak biz biraz daha öndeyiz. Arkamızda Fenerbahçe, Galatasaray, Akhisar Belediyespor, Torku Konyaspor ve Kasımpaşa var. Bugün yense Antalyaspor ilk beşte olacaktı. Bunlar şampiyonluğa oynayabilir. Lige bir renklilik gelebilir. Hep söylüyorum, futbolun güzelliklerini sunmamız lazım. Biz de onu sunmaya çalışıyoruz. O yüzden şampiyonluk söylemini kullanmak istemiyorum."

Haberin Devamı

"GALİBİYETİMİZ HİÇ TARTIŞMAYA AÇIK DEĞİL"
Teknik direktör Güneş, maçtan önce böyle farklı bir galibiyeti bekleyip beklemedikleri yönündeki soru üzerine ise takımının her maçı böyle farklı kazanabileceğini söylerken, "Kazanmamız çok önemliydi. İlk yarıya baktığımız zaman daha farklı kazanmamız gerekiyordu. Çok pozisyonumuz vardı. Öncelik 3 puan ama güzel oynayarak, hak ederek 3 puan çok önemli. Maçın başından sonuna kadar galibiyeti hak eden bizdik. Hiç tartışmaya açık değil" değerlendirmesinde bulundu.

Şenol Güneş, yedek kalan oyuncularla ilgili bir soru üzerine de, "Bütün futbolcularımız oyuna girdikleri zaman hazır olmalılar ve en iyisini yapmalılar. İyi niyetli olan her oyuncunun bu takımda yer var. Ama bugün ama yarın..." ifadesini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!