'Şenol Güneş giderse gelecek isim Abdullah Avcı'dır'

Güncelleme Tarihi:

Şenol Güneş giderse gelecek isim Abdullah Avcıdır
Oluşturulma Tarihi: Şubat 23, 2017 15:47

Hürriyet Spor Facebook'unda ve Hürriyet'in Youtube kanalında canlı yayınlanan 'Muhabirinden' programında Hürriyet'in Beşiktaş muhabiri İsmail Er ve yazar Kenan Başaran önemli açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

İSMAİL ER: SERGEN YALÇIN YOK SAYILDI
Şenol Güneş giderse bence Abdullah Avcı olmaz. Güneş'ten sonra en iyi isim Sergen Yalçın olur. Sergen Yalçın futbou çok iyi biliyor. Prolisansı yok diyorlar ama neden olmadığını kimse bilmiyor. 2002 Dünya Kupası kadrosundaki herkese verdiler ama takımı oraya götüren en önemli isimlerden olan Sergen, kadroya alınmadığı için o lisansı almadı. Yok sayıldı.

Fikret Orman, gelecek sezonun transferleri için düğmeye bastı. Geçen hafta sessizce Brezilya'ya gitti. Oğuzhan'a kaptanlık yakışıyor ve takım içinde de destek görüyor. Galatasaray derbisinin kahramanı Quaresma olur. Beşiktaş arama tarama ekibi daha önce Atiba'nın gönderilmesini ve Fransa liginden bir genç oyuncunun alınmasını önermişti ama yönetim kabul etmedi.

KENAN BAŞARAN: GÜNAHLARI YÜKLEYECEK KİMSE KALMADI
Şenol Güneş eğer kendi ayrılmak istemiyorsa yönetim 4 yıllık yeni sözleşme önermeli. Güneş giderse ve yerine de yerli alınacaksa o isim Abdullah Avcı'dır.
Zaten Bilic'ten sonra da masada iki isim vardı. Güneş ve Avcı.

Galatasaray derbide Beşiktaş'a karşı Fenerbahçe taktiğini uygulayacak. Zaten hafta boyu hakem hatalarını da bu yüzden gündeme getirdi. Beşiktaş'ı gerilime sokmak istiyorlar. Beşiktaş, F.Bahçe karşısında düştüğü bu hataya düşmemeli. Derbiyi Bülent Yıldırım yönetecek çünkü günahları yükleyecek başka kimse kalmadı. Cüneyt Çakır itibarsızlaştırıldı, Mete Kalkavan da Fırat Aydınus da... Genç hakem Halil Umut Meler bile ilk hatada kenara itildi. Yani derbiye Yusuf Namoğlu kendini tayin etseydi şaşırmazdım!

Beşiktaş'ın derbide hakem yokmuş gibi oynaması lazım. Güneş'in kafasında Demba Ba olduğunu sanmıyorum. Demba Ba ancak şampiyonluk kutlamalarında oynar. Akhisar maçındaki gibi sadece futbola ilgilenirse derbinin yıldızı Oğuzhan olur ki onun artık bir büyük maça damga vurması da gerekiyor.

Kaptanlık için benim ilk adayım Atiba'dır. Beşiktaş, Şike Kumpas Davası'na kulüp olarak müdahillik başvurusunu 15 gün önce yaptı ve mahkemeden yanıt bekliyor. Kulüp ayrıca 15 Temmuz darbe girişiminde stadına helikopterler indirdiği için FETÖ hakkında da dava açtı. Beşiktaş, 3 Temmuz ve sonrasında takımını olayların dışında tutma stratejisi yürüttü. Hukuki süreci öne çıkarıp takımını meşgul etmek istemedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!