Seni Kimler Aldı 3. bölüm fragmanında Zehra'nın kalbi iyice kırılıyor

Güncelleme Tarihi:

Seni Kimler Aldı 3. bölüm fragmanında Zehranın kalbi iyice kırılıyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 13, 2017 17:26

Seni Kimler Aldı yayınlanan 3. bölüm fragmanıyla izleyicilerine nefes kesen dakikalar yaşatacak. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren büyük bir hevesle takip edilen dizi Seni Kimler Aldı yeni bölümüyle pazar akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde Talat'ın iş teklifini kabul edip konağa geri dönen Zehra'nın, Barış'ın magazincileri onun ayarladığına inanmasıyla kalbi daha da kırılır. İşte, Seni Kimler Aldı yeni bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

Ekranların herkes tarafından soluksuz takip edilen dizisi Seni Kimler Aldı yeni bölüm fragmanıyla bomba gibi geliyor. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde Zehra'ya kızgın olan Barış magazin olayının altında annesi olduğunu öğrenince Zehra'ya kendini affettirebilecek midir? İşte, Seni Kimler Aldı yeni bölüm fragmanı.

Talat'ın iş teklifini kabul edip konağa geri dönen Zehra'nın, Barış'ın magazincileri onun ayarladığına inanmasıyla kalbi daha da kırılır. Zehra'ya kızgın olan Barış magazin olayının altında annesi olduğunu öğrenince Zehra'ya kendini affettirebilecek midir? Zehra'yı elinden kaçıran Ceren yeni planlar peşindeyken yakın arkadaşı Gözde'nin çabalarıyla Aynur'un karşısına çıkıp tüm gerçeği söylemeye karar verir. Ancak Ceren satılmasında Cahide'nin de parmağı olduğunu öğrenince tüm planları alt üst olur. Cahide'nin onu araştırmasına engel olmaya çalışırken, Gözde'nin Aynur ile konuşmaya gittiğinden habersiz olan Ceren açığa mı çıkacaktır?

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Barış'la çıkan samimi fotoğraflarının sonucunda konaktan ayrılmak zorunda kalan Zehra, bir de üstüne Barış'ın magazin basınına yaptığı açıklamaları görünce şok olur. Barış'ın, Zehra'ya kendisini affettirme çabaları başarılı olacak mıdır? Üstelik Zehra'nın öldü bildiği kardeşi Ceren peşlerini bırakmayacak ve türlü oyunlar çevirerek huzurlarını kaçırmaya devam edecektir. Cahide'nin baskılarına Cemile her ne kadar göğüs gerse de Zehra orada kalamayacağını anlayacak ve Ceren'in iyi niyetli teklifini kabul edip, yanına taşınacaktır. Zehra, Ceren'in planlarından nasıl kurtulabilecek midir? 

BAKMADAN GEÇME!