Şengül Yavuz, Hayrat'ta ziyaretlerde bulundu

Güncelleme Tarihi:

Şengül Yavuz, Hayratta ziyaretlerde bulundu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 27, 2017 10:31

Şengül Yavuz, Hayrat'ta ziyaretlerde bulundu

Haberin Devamı

HAYRAT(Trabzon)(DHA) – TRABZON Valisi Yücel Yavuz’un eşi Şengül Yavuz, Gönül Elçileri Projesi kapsamında Hayrat ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu.

IMKB Yatılı Bölge Ortaokulu’nu ziyaret eden Şengül Yavuz, anasınıfı öğrencileriyle bir araya geldi, çocuklarla oyunlar oynadı. Ardından diğer sınıfları tek tek gezen Şengül Yavuz, öğrencilerle yakından ilgilenerek, dersleri ve gelecekteki hedefleri hakkında uzun süre sohbet etti. Okul yetkililerinden öğrencilerin eğitimleri hakkında bilgi alan Şengül Yavuz, öğretmenlere özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

ŞEHİT EVİNE ZİYARET

Okul ziyaretinin ardından, 1997 yılında Hakkâri’nin Otluca köyünde şehit olan Kadem Koç’un Geçitli Mahallesinde ikamet eden ailesine ziyarette bulunan Şengül Yavuz, baba Hızır ve anne Sude Koç ile sohbet etti, bir ihtiyaçları olup olmadığını sordu. Şehit ailesi de , ziyaret nedeniyle bayan Yavuz ve beraberindekilere teşekkür ettiler.

Daha sonra aynı mahallede oturan 54 yaşındaki Fatma Sayın’ı ziyaret eden Şengül Yavuz, engelli kadının bakımını üstelenen yengesiyle konuştu, bir ihtiyacı olup olmadığı konusunda bilgi aldı.

YAŞLILARI DA UNUTMADI

Hayrat ziyaretinde yaşlıları da unutmayan Şengül Yavuz, 79 yaşındaki Tevfik ve 77 yaşındaki Nuriye Yaman çiftini evlerinde ziyaret etti. Hayat tecrübelerinden yararlanabileceğimiz, elleri öpülesi büyüklerimize hayatlarını kolaylaştırma noktasında her türlü desteğin verilmesini gerektiğini belirten Yavuz, ” Başta ailelerimiz olmak üzere çevremizdeki tüm yaşlılarımıza sevgi ve saygımızı göstermeliyiz. Bizlerde bu anlayışla elimizden geldiği kadar onları sık sık ziyaret ederek yanlarında olacağız” dedi.

Şengül Yavuz’a ziyaretlerinde Hayrat Kaymakamı Muhammed Şahin ve eşi Emine Şahin, İlçe Belediye Başkanı Mehmet Nuhoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Öztürk, Vali Yardımcısı Ayhan Yazgan’ın eşi, Dilek Yazgan, Trabzon Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Serpil Harput, Hayrat İlçesi Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü eşlik etti.
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!